Καιρός για... ξάπλες: Βροχές, καταιγίδες και χιόνια σήμερα στην Ελλάδα!

Αναλυτική πρόγνωση για όλη την χώρα

Καιρός για... ξάπλες: Βροχές, καταιγίδες και χιόνια σήμερα στην Ελλάδα!

​Νέα επιδείνωση με βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά θα παρουσιάσει σήμερα Πέμπτη ο καιρός, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική υπηρεσία.

Αττική

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες, με σποραδικές βροχές από το απόγευμα, οι οποίες τη νύχτα θα ενταθούν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές αναμένονται στη Θεσσαλονίκη, όπου το θερμόμετρο θα δείξει από 4 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη

Νεφώσεις με τοπικές βροχές αρχικά στη δυτική-κεντρική Μακεδονία και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές. Πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων μετά το μεσημέρι, κυρίως στα θαλασσιά-παραθαλάσσια, των ανατολικότερων περιοχών. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από-1 (μείον 1) έως 9 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις απογευματινές ώρες στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και μέχρι το βράδυ στις υπόλοιπες περιοχές. Τοπικές χιονοπτώσεις τις βραδινές ώρες στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 5, βαθμιαία ενισχυμένοι σε 6 με 7 και το βράδυ στο βόρειο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως από το απόγευμα, οι οποίες στα νοτιότερα τμήματα τη νύχτα θα ενταθούν. Χιονιά στα ορεινά της κεντρικής στερεάς και της Θεσσαλίας, από τις βραδινές ώρες.Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 4 και από το απόγευμα τοπικά 5 με 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Νεφώσεις τοπικά αυξημένες, με σποραδικές βροχές το πρωί στις ανατολικές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και το πρωί στα Δωδεκάνησα σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στα Δωδεκάνησα 7 με 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top