Πράξεις ανθρωπιάς: Τηλεθεατής του STAR πλήρωσε το ρεύμα της 44χρονης στο Κερατσίνι

Γυναίκες "μυστήριο" μοίρασαν 16.000 ευρώ σε καταναλωτές στη Βαρβάκειο

Πράξεις ανθρωπιάς: Τηλεθεατής του STAR πλήρωσε το ρεύμα της 44χρονης στο Κερατσίνι

Υπάρχουν άνθρωποι που τα αντανακλαστικά τους δεν είναι νωθρά όταν υπάρχει ανάγκη. Η γυναίκα που ζει στο Κερατσίνι πριν δέκα ημέρες είχε μιλήσει στο STAR εδώ και ενάμιση μήνα ζούσε χωρίς ρεύμα.

Μάζεψε όλες τις οικονομίες της δανείστηκε ένα ποσό και συγκέντρωσε γύρω στα 900 ευρώ- και σήμερα πήγε να πληρώσει τον λογαριασμό. Διαπίστωσε όμως ότι έχει πληρωθεί.

«Σήμερα θα ανάψω το φως στο σπίτι μου και στα μάτια της μάνας μου που έστω το λίγο φως που βλέπει δεν θα φοβάται πλέον να πηγαίνει στην τουαλέτα» λέει η ίδια.

«Και αυτό το πράγμα σήμερα που κατέβηκα και είδα ότι είχε πληρωθεί έστω αυτά τα 700 ευρώ. Θα γυρίσω με αξιοπρέπεια στο σπίτι μου να δώσω αυτά που πήρα δανεικά και ότι έχω να περάσω. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ��

Ο κύριος που πήρε τηλέφωνο στο STAR διέκρινε το πρόβλημα, την ειλικρίνεια και την αξιοπρέπεια της σαραντατετραχρονης γυναίκας, μας ζήτησε τα στοιχεία ώστε να την βοηθήσει χωρίς να μας αποκαλύψει το όνομά του.

«Είδα το φως προτού έρθει στο σπίτι και κατάλαβα ότι υπάρχουν άνθρωποι για όλους τους ανθρώπους»

Σήμερα η ΔΕΗ τη διαβεβαίωσε πως θα της συνδέσει το ρεύμα.

Η διακριτική αυτή βοήθεια δεν ήταν η μόνη τις τελευταίες ημέρες. Την Κυριακή περίπου δέκα άγνωστες γυναίκες μοίρασαν 16.000 ευρώ σε καταναλωτές που βρέθηκαν στη Βαρβάκειο.

Παρόλο που η κάμερα μας έσπευσε στην αγορά οι ίδιες φρόντισαν κανείς να μην μάθει ποιες ήταν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top