Ωραία ιδέα: Γνωστό bar του Κολωνακίου... μετατράπηκε σε γραφείο κόμματος!

Το έκλεισαν για ηχορύπανση… αλλά το άνοιξαν οι Κ.Ο.Τ.Ε.Σ!

Ωραία ιδέα: Γνωστό bar του Κολωνακίου... μετατράπηκε σε γραφείο κόμματος!

Πρώτη ανάρτηση: 23/12/2013 13:53

Ρεπορτάζ: Σοφία Βάγκα​

Ένα απίστευτο συμβάν έγινε σε γνωστό μαγαζί του Κολωνακίου, όπου οι μηνύσεις για την ηχορύπανση… δεν απέτρεψαν τους ιδιοκτήτες του μαγαζιού να το κρατήσουν ανοιχτό, τις ημέρες των εορτών!

Ο λόγος για το tapas bar, «Cinco», που βρίσκεται στην οδό Σκουφά 52. Για το εν λόγω μαγαζί εκκρεμούσαν μηνύσεις για ηχορύπανση, μιας που έπαιζε μουσική μετά τις 11 μ.μ!!! Σημειωτέον… όλα τα μαγαζιά στο Κολωνάκι… παίζουν μουσική μετά τις 11 μ.μ!

Ο δήμος αποφάσισε να σφραγίσει το μαγαζί εξαιτίας της ηχορύπανσης για 10 μέρες, δηλαδή εν όψει εορτών και η αστυνομία κλήθηκε να το σφραγίσει!

Τι έγινε λοιπόν; Το μαγαζί αφαίρεσε τις ταμειακές μηχανές και συνέχισε τη λειτουργία του κανονικότατα ως γραφείο του κόμματος των καπνιστών, «Κ.Ο.Τ.Ε.Σ»!

Φυσικά δεν πουλούν τα ροφήματα και τα ποτά… αλλά κερνούν στους θαμώνες τους καφέ και punch!

*Για την ιστορία να σας πούμε ότι το κόμμα Κ.Ο.Τ.Ε.Σ : Οι Καπνιστικές Ομάδες για την Τέχνη και την Εικαστική Συγκρότηση, (Κ.Ο.Τ.Ε.Σ.) (2009-), είναι ελληνικό πολιτικό κόμμα, το οποίο πήρε μέρος στις βουλευτικές εκλογές του 2009. Πρόεδρός του είναι ο Νίκος Λούβρος. Το κόμμα αυτό υπεραμύνεται των δικαιωμάτων των καπνιστών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top