Οι σύγχρονες… Παναγίες: Παρθενογέννηση δηλώνει σχεδόν 1 στις 100 γυναίκες!

Έμειναν έγκυες χώρις σεξουαλική επαφή κατά τα λεγόμενά τους

Το θαύμα των Χριστουγέννων; Ωσάν… σύγχρονες Παναγίες, σχεδόν το 1% των νεαρών γυναικών στις ΗΠΑ που έχουν ��είνει έγκυες δηλώνουν ότι αυτό έγινε χωρίς να έχει προηγηθεί σεξουαλική επαφή!

Αυτά ήταν τα συμπεράσματα έρευνας του πανεπιστημίου της Β. Καρολίνας σε 7.780 γυναίκες ηλικίας από 15 έως 28 ετών, που έκανε και τους επιστήμονες να τρίβουν τα μάτια τους!

Όπως αναφέρει η έρευνα που δημοσιεύτηκε στο ιατρικό περιοδικό «British Medical Journal», στο ζωικό βασίλειο η παρθενογέννηση είναι ένα τεκμηριωμένο φαινόμενο. Στους ανθρώπους, ωστόσο, η μόνη περίπτωση παρθενογέννησης είναι η γέννηση του Ιησού Χριστού από την Παρθένο Μαρία.

Άρα, πως εξηγείται αρκετές νέες γυναίκες να έχουν γεννήσει και ταυτόχρονα να αναφέρουν ότι ήταν παρθένες;

Κοιτώντας αναλυτικότερα τα στοιχεία της έρευνας, οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι οι γυναίκες που είχαν δηλώσει ότι δεν είχαν σεξουαλική επαφή πριν τη σύλληψη, είχαν κάποια κοινά χαρακτηριστικά. Π.χ. το 31% εξ αυτών είχε δώσει «όρκο παρθενίας» (συνήθως για θρησκευτικούς λόγους), ενώ πολλές εξ αυτών δεν είχαν συζητήσει το θέμα του σεξ και της αντισύλληψης με τους «αυστηρούς» γονείς τους, εν αντιθέσει με όσες γέννησαν χωρίς να δηλώνουν παρθένες…

Το συμπέρασμα; Οι ερευνητές κατέληξαν ότι σύγχρονες Παναγίες δεν υπάρχουν και ότι απλά για ανάλογα ευαίσθητα ζητήματα οι άνθρωποι δεν δίνουν αξιό��ιστες απαντήσεις…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top