Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων της Motor Oil

Έπαιξαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους…

Για ακόμη μια χρονιά ο Άι Βασίλης μοίρασε δώρα στα παιδιά των εργαζομένων της Μotor Oil... Στη γιορτή που διοργανώνει κάθε χρόνο η εταιρεία τα παιδιά έπαιξαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους.

«Πιστεύω να μπορέσουν και τ' άλλα τα παιδιά να περάσουν κάπως ωραία σαν κι εμάς.» είπε στην κάμερα του Star ένα παιδάκι, με ένα άλλο να συμπληρώνει «Μου αρέσει η Μotor Oil γιατί όλα τα παιδιά παίζουν.»


Στη χριστουγεννιάτικη γιορτή τα θεατρικά δρώμενα, η ζωγραφική στο πρόσωπο, τα παιχνίδια αλλά και η μουσική έδωσαν μια άλλη νότα και τα παιδικά χαμόγελα ήταν η καλύτερη ανταμοιβή.

«Σας μεταφέρω τις ευχές του Προέδρου του κυρίου Βαρδή Βαρδινογιάννη, του Αντιπροέδρου του κυρίου Γιάννη Βαρδινογιάννη για καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος.» σημείωσε ο κύριος Δημήτρης Κανελλόπουλος, διευθυντής του διοικητικού διυλιστηρίου Motor Oil.

Ο γενικός διευθυντής της Μotor Oil Μιχάλης Στειακάκης έκανε έναν απολογισμό για τον χρόνο που φεύγει.
«Η χρονιά που σε λίγες μέρες τελειώνει ήταν μια ακόμη επιτυχής χρονιά για μας τηρουμένων των αναλογιών μια και παρ' όλη την πολύ άσχημη οικονομική συγκυρία όχι μόνο της Ελλάδος αλλά και τη διεθνή εμείς συνεχίσαμε σταθερά με έμφαση στη βελτίωση της λειτουργίας μας, την ασφάλεια και το περιβάλλον.»

Η ευχή όλων ήταν όλα τα παιδιά του κόσμου να είναι υγιή και να περάσουν τις γιορτές με πολύ αγάπη.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top