Άλλο και τούτο: 28χρονη παθαίνει κρίση πανικού όταν βλέπει τον Αϊ Βασίλη

Τις ημέρες των Χριστουγέννων δεν βλέπει ούτε τηλεόραση

Δεν θα πιστεύετε στα μάτια μας, όταν θα διαβάσετε την είδηση που ακολουθεί. Κι όμως είναι πέρα για πέρα αληθινή. Η Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα αλλά και η εικόνα του Αϊ Βασίλη στους περισσότερους από εμάς προκαλεί αισθήματα χαράς και αισιοδοξίας. Αλλά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις στον κανόνα.

Η… εξαίρεση ακούει στο όνομα Stefanie Howlett. Η 28χρονη τρομοκρατείται στη θέα της φιγούρας του Άγιου Βασίλη.

santa2.jpg


Υπάρχει όμως εξήγηση γι’ αυτό το ασυνήθιστο περιστατικό. Όλα ξεκίνησαν όταν ήταν ακόμη παιδί κα�� οι γονείς της την ανάγκαζαν να φωτογραφηθεί μαζί του.

Από τότε η κοπέλα φοβάται τόσο την εικόνα του, που αποφεύγει κάθε επαφή. Πριν μερικά χρόνια είχε ταξιδέψει στη Νορβηγία και στο πρόγραμμα της εκδρομής περιλαμβανόταν και η επίσκεψη στο σπίτι του Αϊ Βασίλη.

Η Stefanie φοβήθηκε τόσο πολύ στην ιδέα και μόνο ότι θα τον έβλεπε, που δεν μπορούσε να αναπνεύσει και παρέλυσαν τα πόδια της.

Έκτοτε αποφεύγει να τον κοιτά, όπου και αν εμφανίζεται. Ειδικότερα τις ημέρες των Χριστουγέννων δεν βλέπει ούτε τηλεόραση, έτσι ώστε να μην πανικοβληθεί.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top