Συνεχίζουν τις προκλητικές εμφανίσεις οι γυμνιστές στη Θεσσαλονίκη

Μάθετε που στοχεύει αυτή τους η κίνηση κάνοντας κλικ

Το κρύο στη Θεσσαλονίκη είναι τσουχτερό, όμως το γνωστό δίδυμο των γυμνιστών που αναστατώνει τακτικά τη Θεσσαλονίκη με τις προκλ��τικές εμφανίσεις του, το αψηφά, βαδίζοντας και συζητώντας αμέριμνα με αδαμιαία περιβολή στο ανακαινισμένο παραλιακό μέτωπο της πόλης που καλύπτει 5 χιλιόμετρα και παραδόθηκε σε δημόσια χρήση ύστερα από 2,5 χρόνια εργασιών.

Οι δύο νέοι που θέλουν με τη δράση τους να απενοχοποιήσουν το γυμνό σπάζοντας τα ταμπού, δεν δίστασαν αυτή τη φορά να καθίσουν στα παγωμένα μάρμαρα της μεταμορφωμένης παραλίας για να την εγκαινιάσουν με τον τρόπο τους και ν' απαθανατιστούν από τη φωτογραφική ομάδα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου.

Τα βίντεο με τους περιπάτους των δύο άγνωστων νεαρών που επαναλαμβάνουν συχνά πυκνά ανάλογα εγχειρήματα πότε μόνοι τους και πότε με παρέα, βρίσκονται αναρτημένα στο διαδίκτυο και έχουν μεγάλη επισκεψιμότητα τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό.

Πάντως μέχρι τώρα οι γυμνιστές έχουν σταθεί τυχεροί, αφού δεν έχουν βρεθεί αντιμέτωποι με την αστυνομία.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top