Απεργία για Τετάρτη και Πέμπτη κήρυξε η απεργιακή επιτροπή του Καποδιστριακού

«Εμφύλιος» μεταξύ των διοικητικών του ΕΚΠΑ

Εντείνεται η αντιπαράθεση στους κύκλους των διοικητικών υπαλλήλων του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), καθώς τα μέλη της απεργιακής επιτροπής κήρυξαν δύο νέες 24ωρες απεργίες, ωστόσο η απόφαση αυτή δεν αναγνωρίζεται από το δ.σ. του συλλόγου.

Η απόφαση αυτή ελήφθη σε σημερινή γενική συνέλευση που συγκάλεσε η απεργιακή επιτροπή.

Όσοι συμμετείχαν επέδωσαν στους εκπροσώπους της πλειοψηφικής παράταξης του συλλόγου που αποφάσισε την περασμένη εβδομάδα λήξη της απεργίας έγγραφο με το οποίο αναφέρουν, ότι κηρύσσουν έκπτωτο το δ.σ

Παράλληλα, αποφάσισαν την προκήρυξη εκλογών για την αλλαγή διοίκησης στον σύλλογο, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή.
Το προεδρείο του συλλόγου έχει δηλώσει ότι δεν καλύπτει τους υπαλλήλους που δεν προσέρχονται στην εργασία τους.

Χθες, πρώτη μέρα της έναρξης των μαθημάτων στο ΕΚΠΑ, πολλές γραμματείες υπολειτουργούσαν, ενώ μετ´εμποδίων ξεκίνησαν και τα μαθήματα, αφού σε κάποιες σχολές οι φοιτητές πραγματοποίησαν γενικές συνελεύσεις.

Από πλευράς του, ο πρύτανης του ιδρύματος Θεοδόσης Πελεγρίνης, εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία το πανεπιστήμιο λειτουργεί κανονικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top