Φρίκη: Την σκότωσε και μετά της έστειλε Χριστουγεννιάτικη κάρτα!

Το έγκλημα έγινε μπροστά στην 5χρονη κόρη τους

 Φρίκη: Την σκότωσε και μετά της έστειλε Χριστουγεννιάτικη κάρτα!
Ένα αποτρόπαιο έγκλημα διαπράχθηκε στο βόρειο Λονδίνο με δράστη έναν 38χρονο ο οποίος μαχαίρωσε 15 φορές τη ��υναίκα επειδή είχε υποψίες ότι τον απατούσε με τον γείτονά τους.

Το φρικτό έγκλημα έγινε μπροστά στα μάτια της 5χρονης κόρης τους ενώ το θύμα νοσηλεύτηκε για δύο μήνες στο νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία της πνοή.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της, ο δράστης που καταδικάστηκε σε κάθειρξη 17 ετών, της έστελνε Χριστουγεννιάτικες κάρτες, υποστηρίζοντας ότι «ήταν έργο του διαβόλου».

Όλα συνέβησαν στις 5 Νοεμβρίου, όταν μετά από καβγά, ο Minta Adiddo μαχαίρωσε με κουζινομάχαιρο την γυναίκα του Akua Agyeman, ενώ στο διπλανό δωμάτιο κοιμόταν η κόρη τους.

Η άτυχη γυναίκα κατάφερε να βγει στο δρόμο, ωστόσο, ο δράστης την κυνήγησε και την μαχαίρωσε 15 φορές. Μάλιστα, όταν κατάλαβε πως η σύζυγός του ήταν ακόμα ζωντανή, προσπάθησε να την πατήσει με το αυτοκίνητο μπροστά στα έντρομα μάτια των περαστικών.

Το θύμα νοσηλεύτηκε με σοβαρά τραύματα για δύο μήνες στο Royal London Hospital με τους γιατρούς να τονίζουν πως αν είχε επιζήσει θα έμενε παράλυτη.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top