Εντυπωσιακό: Φοιτητές πάνε στο πανεπιστήμιο με Ferrari και Lamborghini

Κάντε κλικ για να δείτε τα πανάκριβα αυτοκίνητα

Είθισται να βλέπουμε φοιτητές να πηγαίνουν στο πανεπιστήμιο με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην περίπτωση των σπουδαστών από το Ντουμπάι, οι οποίοι καταφθάνουν στο πανεπιστήμιο με Ferrari, Aston Martin και Rolls-Royce.

auto1.jpg

Ο κατάλογος είναι μακρύς: Lamborghini, Maserati, Bentley, Porsche...Αυτοκίνητα δεκάδων χιλιάδων δολαρίων κάνουν παρέλαση στο πάρκινγκ του πανεπιστημίου.

Τις εντυπωσιακές φωτογραφίες στις οποίες τα πανάκριβα αυτοκίνητα στριμώχνονται το ένα δίπλα στο άλλο, έβγαλε ο φοιτητής Μ. Νάσερ, ο οποίος δηλώνει:

«Φοιτώ στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο στο Ντουμπάι και τα αυτοκίνητα που οδηγούν εδώ οι φοιτητές είναι απίστευτα. Αν επέστρεφα στον Καναδά, το αμάξι μου θα θεωρούνταν συμπαθητικό, όμως εδώ κανείς δεν του ρίχνει δεύτερη ματιά. Αυτές οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν μέσα σε ένα διήμερο και μόνο σε ένα από τα πάρκινγκ της σχολής, οπότε ούτε καν αποδίδουν την πραγματική εικόνα».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top