Στο "πόδι" οι αρχές μετά την απόπειρα απαγωγής του νεαρού εφοπλιστή

Δεν υπολόγιζαν στην αντίδραση του στόχου

Στο "πόδι" οι αρχές μετά την απόπειρα απαγωγής του νεαρού εφοπλιστή
Το προφίλ των απαγωγέων του 33χρονου Κίκου Μαρτίνου, συνθέτουν οι Αστυνομικοί της Δίωξης ανθρωποκτονιών και όπως πιστεύουν ανώτατοι αξιωματικοί σύντομα θα καταφέρουν να φτάσουν και στα ίχνη τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία 18 χρόνια έχουν γίνει στην Ελλάδα 12 απαγωγές και έχουν εξιχνιαστεί οι 11.

Οι αξιωματικοί που ασχολούνται με την απόπειρα απαγωγής του 33χρονου, αναλύουν όλα τα στοιχεία που έχουν στην κατοχή τους.

Από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου αλλά και όλα τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας από τη γύρω περιοχή.

Προέβλεψαν τα πάντα εκτός από την αντίδραση του στόχου

Οι αρχές θεωρούν ότι έχουν να κάνουν με άτομα που ναι μεν είχαν καλή οργάνωση αλλά κακή επιχειρησιακή ικανότητα καθώς είχαν προβλέψει τα πάντα εκτός από την αντίδραση του στόχου τους.

Συμφώνα με πληροφορίες ο νεαρός εφοπλιστής κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια τους με γρήγορες και αποφασιστικές κινήσεις.

Όπως αποκάλυψε ο 33χρονος στους αστυνομικούς ,ο ένας από τους δράστες τη στιγμή που έκανε τους ελιγμούς με το αυτοκίνητο του στην οδό Αιόλου για να τους ξεφύγει χτυπούσε με δύναμη με το κοντάκι του όπλου το τζάμι του για να το σπάσει.

Ο νεαρός εφοπλιστής όμως δεν πτοήθηκε ούτε λεπτό. Με απίστευτη ψυχραιμία εμβόλισε το ένα από τα αυτοκίνητα των κακοποιών το όποιο και αμέσως μετά τυλίχθηκε στις φλόγες και με μεγάλη ταχύτητ�� έκανε όπισθεν και έφτασε στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας.

Μάλιστα δεν περίμενε καν να ανοίξει η πόρτα του παρκινγκ. Βγήκε από το αυτοκίνητο και πήδηξε από πάνω ώστε να προφυλαχτεί και να ειδοποιήσει γρήγορα τις αρχές ασφαλείας.

Μέχρι να οδηγηθούν οι επίδοξοι απαγωγείς στη δικαιοσύνη ,οι αστυνομικοί έχουν αυξήσει τα μετρά ασφαλείας σε πρόσωπα κλειδιά που αποτελούν στόχους κακοποιών καθώς υπάρχει ο φόβος οι δράστες να έχουν σχέση με άτομα από το χώρο της τρομοκρατίας.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top