Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου «Ελπίδα» στο Μουσείο Νάσιουτζικ

Τιμητική πλακέτα στον Νίκο Νάσιουτζικ εις μνήμην του εκλιπόντος θείου του

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου «Ελπίδα» στο Μουσείο Νάσιουτζικ

Χαρούμενα πρόσωπα, παιδικές φωνές και αστείρευτο κέφι πλημμύρισαν το μουσείο Νάσιουτζικ, που άνοιξε για δωδέκατη συνεχή χρονιά την αγκαλιά του, στην όμορφη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργάνωσε ο Σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο Ελπίδα.

Η πρόεδρος του συλλόγου Ελπίδα, κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη, συγκινημένη αλλά και χαρούμενη ευχήθηκε καλές γιορτές.

«Εύχομαι Καλά Χριστούγεννα, Χρόνια Πολλά και μια καλύτερη Νέα Χρονιά για όλους μας» είπε χαρακτηριστικά η κ.Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Εκατοντάδες παιδιά από 13 ιδρύματα της Αττικής, από την ογκολογική μονάδα παίδων Μαριάννα Βαρδινογιάννη- Ελπίδα, και παιδιά που φιλοξενούνται στον ξενώνα Ελπίδα διασκέδασαν με την ψυχή τους, με τη μία έκπληξη να διαδέχεται την άλλη.
Τα ξωτικά των Χριστουγέννων δημιούργησαν στα εργαστήρια του Άη Βασίλη μαζί με τα παιδιά χριστουγεννιάτικα στολίδια.
Η κ. Βαρδινογιάννη ευχαρίστησε από καρδιάς τον Νίκο Νασιουτζίκ για την αφιλοκερδή προσφορά του και την φιλοξενία του. Η πρόεδρος του συλλόγου Ελπίδα εκ μέρους των παιδιών απένειμε στον Νίκο Νάσιουτζικ μια πλακέτα εις μνήμην του θείου του Γιώργου Νάσιουτζικ λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Φέτος η συγκίνηση μας είναι βαθιά γιατί δεν είναι πλέον κοντά μας ο οικοδεσπότης και εμπνευστής της γιορτής αυτής, ο αείμνηστος φίλος μας, Γιώργος Νάσιουτζικ. Η απώλεια του είναι μεγάλη για όλους εμάς που θαυμάσαμε τον άνθρωπο, τον οραματιστή, τον μεγάλο υποστηρικτή των παιδιών της “Ελπίδας”».

Τα παιδιά δεν σταμάτησαν να χορεύουν να γελούν και να παίζουν, ενώ οι αγαπημένοι τους καλλιτέχνες, οι REC και η Ελευθερία Ελευθερίου τους χάρισαν μοναδικές στιγμές.

Αργότερα στη μεγάλη αίθουσα του Μουσείου Νάσιουτζικ, τα γεμάτα λιχουδιές τραπέζια περίμεναν τα παιδιά, ενώ η χορωδία Rosarte σκόρπισε χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top