Σύνταγμα – Χαϊδάρι σε 9 λεπτά! Τι αλλάζει στα λεωφορεία;

Από σήμερα στην κυκλοφορία ο σταθμός «Αγία Μαρίνα» του μετρό

Σύνταγμα – Χαϊδάρι σε 9 λεπτά! Τι αλλάζει στα λεωφορεία;

Μέχρι Χαϊδάρι θα μπορούν από σήμερα να πηγαίνουν οι επιβάτες της γραμμής 3 του μετρό, καθώς παραδίδεται στο κοινό ο νέος σταθμός «Αγία Μαρίνα». Παράλληλα, θα γίνου αλλαγές σε λεωφορειακές γραμμές.

Ο σταθμός, που εγκαινιάστηκε την Παρασκευή από τον υφυπουργό Μεταφορών, βρίσκεται επί της Ιεράς Οδού, ενώ η μια έξοδός του θα οδηγεί εντός των ορίων του Δήμου Αιγάλεω, στο ύψος του δημαρχείου της πόλης.

Η διαδρομή από/εώς το Σύνταγμα θα καλύπτεται σε 9 λεπτά, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα απευθείας μετάβασης στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» σε 40 λεπτά.

Τι αλλάζει στα λεωφορεία:

- Η γραμμή Χ63 μετονομάζεται σε Χ63 ΜΑΝΔΡΑ (ΟΙΚ. ΤΙΤΑΝ) - ΣΤ. ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ (EXPRESS). Η διαδρομή της στο τμήμα Μάνδρα - Αγ. Μαρίνα παραμένει ως έχει.

- Η γραμμή 866 μετονομάζεται σε 866 ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ - ΣΤ. ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ. Η διαδρομή της στο τμήμα Ασπρόπυργος - Αγ. Μαρίνα παραμένει ως έχει.

- Η γραμμή Β16 μετονομάζεται σε 876 ΕΛΕΥΣΙΝΑ - ΣΤ. ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ. Η διαδρομή της στο τμήμα Ελευσίνα - Παλατάκι παραμένει ως έχει, ενώ στη συνέχεια η σύνδεση με τον σταθμό Μετρό «Αγ. Μαρίνα» πραγματοποιείται μέσω της οδού Στρατάρχου Καραϊσκάκη και της Ιεράς Οδού.

- Η γραμμή 837 μετονομάζεται σε 837 ΑΝΩ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ - ΣΤ. ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ. Η διαδρομή της γραμμής προς τον σταθμό Μετρό «Αγ. Μαρίνα» παραμένει ως έχει, ενώ η διαδρομή προς Ανω Αγ. Βαρβάρα πραγματοποιείται μέσω των οδών Αγ. Μαρίνας, Αγ. Βαρβάρας, Βύρωνος, 28ης Οκτωβρίου, Ελ. Βενιζέλου, συνέχεια κανονικά.

- Η γραμμή 811 μετονομάζεται σε 811 ΧΑΪΔΑΡΙ - ΣΤ. ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑ. Η διαδρομή προς τον σταθμό Μετρό «Αγ. Μαρίνα» παραμένει ως έχει, ενώ η διαδρομή προς Χαϊδάρι, πραγματοποιείται μέσω της οδού Δελφών αντί της οδού Έβρου, ώστε να προσφέρει καλύτερη πρόσβαση στους επιβάτες για τον νέο σταθμό Μετρό «Αγ. Μαρίνα».

- Τροποποιείται η διαδρομή της γραμμής 803 ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΔΑΣΟΣ στην κατεύθυνση προς Δάσος και θα πραγματοποιείται μέσω της οδού Δελφών αντί της οδού Έβρου, ώστε να προσφέρει καλύτερη πρόσβαση στους επιβάτες για τον νέο σταθμό Μετρό «Αγ. Μαρίνα».

- Επεκτείνεται η διαδρομή της γραμμής 830 ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ και θα πραγματοποιείται μέσω Ελ. Βενιζέλου, Ιεράς Οδού, Αγ. Μαρίνας, ώστε να προσφέρει καλύτερη πρόσβαση στους επιβάτες για το νέο σταθμό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top