Άνεργος σκότωσε τον πατέρα του για να μην δώσει λεφτά στην αδερφή του

Οικογενειακή τραγωδία πίσω από έγκλημα στον Τύρναβο

Άνεργος σκότωσε τον πατέρα του για να μην δώσει λεφτά στην αδερφή του

πρώτη ανάρτηση: 12-12-2013, 00:30

Οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει τον Τύρναβο μετά την εξιχνίαση της δολοφονίας ενός 77χρονου: ως δράστης φέρεται ο 43χρονος άνεργος γιός του θύματος, ενώ ως αιτία η απόφαση του ηλικιωμένου να δανείσει χρήματα στην κόρη του!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, αργά το βράδυ της Τρίτης, ο 77χρονος βρέθηκε νεκρός στην αυλή του σπιτιού του, στην περιοχή των παλαιών Σφαγείων, με τραύματα από κυνηγετικό όπλο στο κεφάλι και το στήθος, έχοντας πυροβοληθεί σχεδόν εξ’ επαφής.

Η Αστυνομία έφτασε στα ίχνη του δράστη, ο οποίος κρατείται και το κουβάρι της ιστορίας άρχισε να ξετυλίγεται: σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, πρόκειται για τον 43χρονο γιο του θύματος -πατέρας δύο παιδιών, 16 και 13 ετών- που πέρυσι έκλεισε το μαγαζί του λόγω της οικονομικής κρίσης!

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο 43χρονος ζούσε στον πάνω όροφο του σπιτιού, με το εισόδημα της οικογένειάς του να προέρχεται από τον μισθό της συζύγου του, την σύνταξη του θύματος και κάποια ενοίκια από σπίτια που του είχε γράψει.

Η κόρη της οικογένειας, η αδερφή δηλαδή του κατηγορούμενου, μένει μόνιμα στην Λάρισα και είχαν να μιλήσουν χρόνια, καθώς απομακρύνθηκαν όταν ο 43χρονος αποφάσισε να παντρευτεί την κατά τρία χρόνια μεγαλύτερή του σύζυγο.

Σύμφωνα, πάντα, με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο 77χρονος αποφάσισε να δανείσει στην κόρη του 10.000 ευρώ, καθώς αισθανόταν τύψεις για την απομάκρυνσή τους. Ο 43χρονος εξοργίστηκε όταν το έμαθε, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει οικογενειακός καβγάς, με τραγικό φινάλε το έγκλημα!

Μετά από πολύωρη ανάκριση, ο φερόμενος δράστης δεν ομολόγησε την πράξη του, ενώ οι αξιωματικοί του Τμήματος Ασφάλειας Λάρισας λαμβάνουν καταθέσεις από συγγενικά και φιλικά πρόσωπα. Μεταξύ αυτών που κατέθεσαν είναι και η αδερφή του 43χρονου, η οποία επιβεβαίωσε την επιθυμία του πατέρα της να της δώσει χρήματα, η οποία εκφράστηκε τηλεφωνικά, αρκετές φορές, τις τελευταίες ημέρες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top