Προβλήματα λόγω των ισχυρών ανέμων: Μετ' εμποδίων οι ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες

Κάντε κλικ και δείτε ποια δρομολόγια δεν θα πραγματοποιηθούν

Προβλήματα λόγω των ισχυρών ανέμων: Μετ

Τα έχουν πάρει όλα και τα έχουν σηκώσει οι θυελλώδεις άνεμοι που φτάνουν ακόμα και τα 10 μποφόρ και τα προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες καλά κρατούν.

Μετά τις 12 το βράδυ αναμένεται να αναχωρήσουν τρία επιβατηγά-οχηματαγωγά πλοία για την Κρήτη, καθώς αναμένεται σταδιακή εξασθένηση των ανέμων.

Πρόκειται για τα πλοία «Blue Star 1» και «Faistos Palace» για το Ηράκλειο και το «ΛΑΤΩ» για τα Χανιά.

Επίσης, δεν θα πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο του «Βlue Star 2» από Πειραιά για Σύρο, Λέρο, Κω και Ρόδο.

Από τη Ραφήνα και το Λαύριο δεν υπάρχουν δρομολόγια αυτή τη στιγμή, ενώ σε ισχύ είναι η απαγόρευση απόπλου για τον Αργοσαρωνικό.

Η γραμμή Πέραμα- Παλούκια Σαλαμίνας λειτουργεί κανονικά, όπως και η γραμμή Πάχη Μεγάρων- Φανερωμένη Σαλαμίνας. Κλειστή παραμένει η πορθμειακή γραμμή Αγ. Μαρίνα- Νέα Στύρα.

Κανονικά πραγματοποιούνται τα δρομολόγια στις γραμμές Αρκίτσα- Αιδηψός, Βόλος- Σποράδες, Κεραμωτή Καβάλας- Θάσος και Αλεξανδρούπολη- Σαμοθράκη. Επίσης, κανονικά λειτουργεί η γραμμή Ρίο- Αντίρριο.

Σημειώνεται ότι οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν θα πρέπει, πριν την αναχώρησή τους, να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και πορθμεία της χώρας αλλά και με τα πρακτορεία των ακτοπλοϊκών εταιρειών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top