Ενώπιον των εισαγγελικών αρχών ο ιδιοκτήτης των αγελάδων στο Λιανοκλάδι

Εκτροχιάστηκε επιβατική αμαξοστοιχία-Κινδύνευσαν οι επιβάτες

Ενώπιον των εισαγγελικών αρχών ο ιδιοκτήτης των αγελάδων στο Λιανοκλάδι
Στον Εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί ο 77χρονος κτηνοτρόφος, ιδιοκτήτης αγελά��ων, που παρέσυρε χθες η αμαξοστοιχία στο ύψος της γέφυρα του Ασωπού.

Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια ενός εκ των 120 επιβατών της αμαξοστοιχίας που εκτελούσε το δρομολόγια Θεσσαλονίκη-Αθήνα: «Ο Θεός και ο μηχανοδηγός βοήθησαν και σταμάτησε το τρένο λίγο πριν τη γέφυρα. Αν έφευγε κάτω στη χαράδρα η μηχανή θα έπαιρνε μαζί της και τα άλλα βαγόνια...».

Φόρεσαν χειροπέδες στον κτηνοτρόφο

Ο 77χρονος κτηνοτρόφος από την Παύλιανη, ο οποίος διαμένει στο Κόμμα Λαμίας και έχει κοπάδι με αγελάδες ελευθέρας βοσκής, συνελήφθη χθες το μεσημέρι με την κατηγορία της πρόκλησης ατυχήματος και την πρόκλησης σωματικής βλάβης από αμέλεια.

«Κομμένη» στα δύο η Ελλάδα

Τα συνεργεία του ΟΣΕ δουλεύουν από χθες πυρετωδώς, ωστόσο τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, αφού η ανάσυρση της εκτροχιασμένης μηχανής χρειάζεται ειδικό γερανό και το σημείο είναι δύσβατο.

Οι υπεύθυνοι του ΟΣΕ προσπαθούν να αποκαταστήσουν τις ζημιές στις ράγες και στο πρώτο βαγόνι, ώστε να δώσουν το δίκτυο στη κυκλοφορία και αργότερα να δουν τι θα κάνουν με την ανάσυρση της μηχανής.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top