Επιδείνωση του καιρού από το απόγευμα με χιόνια, τσουχτερό κρύο και ισχυρούς βοριάδες

Κάντε κλικ και δείτε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού

Επιδείνωση του καιρού από το απόγευμα με χιόνια, τσουχτερό κρύο και ισχυρούς βοριάδες
Χαλάει από το απόγευμα ο καιρός με βροχές, χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά, βοριάδες μέχρι 8 μποφόρ και σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, ενώ τη νύχτα αναμένονται χιονοπτώσεις στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 15 βαθμούς Κελσίου και θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 και από το απόγευμα βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι 5 με 7 και βαθμιαία τοπικά 8 μποφόρ στρεφόμενοι το απόγευμα στα ανατολικά σε βορειοανατολικούς. Το θερμόμετρο θα δείξει από 3 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση:

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: νεφώσεις στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, με τοπικές βροχές, χιονιά στα ορεινά και ημιορεινά. Τη νύχτα βελτίωση.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοι 5 με 7 στρεφόμενοι το μεσημέρι από τα ανατολικά σε βορειοανατολικούς, φτάνοντας τοπικά στα θαλάσσια τα 8 μποφορ.
Θερμοκρασία: από -3 (μείον 3) έως 12 βαθμούς Κελσίου. Σε πτώση από το απόγευμα.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στο ιόνιο τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 6 βαθμιαία στο ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ, στρεφόμενοι το βράδυ σε βορειοανατολικούς με περαιτέρω ενίσχυση στα νότια.
Θερμοκρασία: από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στην ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: λίγες νεφώσεις οι όποιες το απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά.
Άνεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 6 στα ανατολικά τοπικά 7 που βαθμιαία θα στραφούν σε βορείους βορειοανατολικούς 6 με 8 μποφόρ, με τάση περαιτέρω ενίσχυσης τη νύχτα.
Θερμοκρασία: από 2 έως 15 βαθμούς κελσίου. Σε πτώση από το απόγευμα.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Χιονοπτώσεις τη νύχτα στα ορεινά της Κρήτης.
Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 που βαθμιαία θα στραφούν σε βορείους 6 με 8 μποφόρ, με περαιτέρω ενίσχυση τη νύχτα.
Θερμοκρασία: από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία στα υπόλοιπα. Πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων το βράδυ στα νότια.
Άνεμοι: στα βόρεια βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 και βαθμιαία βορειοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ. Στα νότια δυτικοί 5 με 6 και βαθμιαία βόρειοι 6 με 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Vídeo από εκπομπή Live U

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top