Μ. Βαρδινογιάννη στα Βραβεία Αριστείας: οι νέες γενιές αξίζουν μία αξιοπρεπή κοινωνία

Τιμητικές διακρίσεις σε προσωπικότητες διεθνούς κύρους

Μ. Βαρδινογιάννη στα Βραβεία Αριστείας: οι νέες γενιές αξίζουν μία αξιοπρεπή κοινωνία

Την εκδήλωση των Βραβείων Αριστείας Global Thinkers Forum 2013 Awards for Excellence, που έγινε με τη συνεργασία της Συμμαχίας των Πολιτισμών του ΟΗΕ, άνοιξε με χαιρετισμό της, η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η οποία είχε βραβευθεί για το έργο και την προσφορά της στα περσινά αντίστοιχα βραβεία, στην Ιορδανία.

«Αισθάνομαι βαθιά συγκινημένη που μοιράζομαι μαζί σας αυτές τις συμβολικές στιγμές και χαίρομαι γιατί έχω την ευκαιρία να μοιραστώ με τους Global Thinkers ένα όραμα που μας ενώνει σε ένα κοινό αγώνα: τη δημιουργία μιας ουμανιστικής , αξιοπρεπούς και ευτυχισμένης κοινωνίας την οποία οι νέες γενιές αξίζουν» τόνισε η κα Βαρδινογιάννη.

Την τελετή παρουσίασαν η Πρόεδρος του Global Thinkers Forum Ελισάβετ Φιλιππούλη και ο κεντρικός παρουσιαστής του Al Jazeera English κ. Stephen Cole.

Στην εκδήλωση παρέστησαν πρέσβεις, επιχειρηματίες, επενδυτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, διακεκριμένοι αθλητές, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών. Βραβεία Αριστείας απονεμήθηκαν σε προσωπικότητες από όλο τον κόσμο, μεταξύ αυτών και στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο για την Προώθηση της Ειρήνης & της Συ��εργασίας.

Το Βραβείο Αριστείας στην ηγεσία απενεμήθη στον Ύπατο Εκπρόσωπο των Ηνωμένων Εθνών για τη Συμμαχία των Πολιτισμών, κύριο Νάσιρ Αμπντουλαζίζ Αλ Νάσερ το οποίο παρέδωσε η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Ο κύριος Νάσιρ Αμπντουλαζίζ Αλ Νάσερ επισκέφθηκε το Ογκολογικό Νοσοκομείο παίδων και γνώρισε το έργο του συλλόγου Ελπίδα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top