Κίνηση... ΜΑΤ αστυνομίας-διαδηλωτών

Δείτε πώς έληξε η «μάχη»

Κίνηση... ΜΑΤ αστυνομίας-διαδηλωτών

1999788.jpg
Όπως σας γράψαμε σε προηγούμενη ανάρτηση, με επεισόδια ξεκίνησε η πορεία στην μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 30 κουκουλ��φόροι επιτέθηκαν σε αστυνομικό, ο οποίος στην συνέχεια διαπιστώθηκε ότι ήταν ο διοικητής της τροχαίας. Ο άνθρωπος τραυματίστηκε στο πρόσωπο, αλλά ευτυχώς ελαφρά.

Επίσης, γύρω στις 13:30 μεγάλη ένταση σημειώθηκε στα Προπύλαια, όταν φοιτητές και μαθητές πέταξαν νεράντζια και αντικείμενα σε διμοιρίες αστυνομικών και εκείνοι «απάντησαν» με χρήση κρότου λάμψης, αλλά και χημικών. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, 500 άτομα εγκλωβίστηκαν για περίπου μία στο πανεπιστήμιο, ενώ έγιναν και προσαγωγές.
1999783.jpg

Ενδιαφέρον όμως έχει το πώς έληξαν τα επεισόδια. Τα επεισόδια λοιπόν τελείωσαν όταν η αστυνομία απομόνωσε την κύρια ομάδα των διαδηλωτών , ανάμεσα στους οποίους είχαν βρει καταφύγιο οι ταραχοποιοί, στα Προπύλαια.

Στη συνέχεια όσοι διαδηλωτές ήθελαν να αποχωρήσουν έπρεπε να περάσουν «άοπλοι» μπροστά από τις διμοιρίες των ΜΑΤ που είχαν παραταθεί δεξιά και αριστερά, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία.

Με τον τρόπο αυτό όσοι είχαν άγριες διαθέσεις αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν στα σκαλιά των Προπυλαίων πέτρες μπουκάλια κλπ
1999808.jpg

1999807.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top