Είναι ισοβίτης, serial killer κατακρεούργησε την σύζυγο του Polanski και όμως παντρεύεται!

25χρονη θαυμάστριά του θα τον παντρευτεί μέσα στη φυλακή

Είναι ισοβίτης, serial killer κατακρεούργησε την σύζυγο του Polanski και όμως παντρεύεται!
Ο διαβόητος serial killer Charles Manson μπορεί να βρίσκεται πίσω από τα σίδερα της φυλακής, αλλά σύντομα θα παντρευτεί μία 25χρονη θαυμάστριά του.

Η αγαπημένη του Star μάλιστα αποκάλυψε πως θα παντρευτεί τον 79χρονο Charles μέσα στην φυλακή.

«Σας το λέω σοβαρά. Ο Charlie κι εγώ θα παντρευτούμε. Το παίρνω πολύ σοβαρά. Ο Charlie είναι ο άντρας μου. Ο Charlie μου είπε να σας το πω αυτό», είπε η Star.

Βέβαια ο ίδιος ο Manson έχει μια δική του εκδοχή της ιστορίας και λέει πως «όλα αυτά είναι αηδίες. Βλακείες. Το κάνουμε απλά για δημοσιότητα».

Η νεαρή κοπέλα άρχισε να γράφει στον Manson όταν ήταν 19 και το 2007 μετακόμισε στην Καλιφόρνια για να είναι κοντά στις φυλακές και να μπορεί να τον βλέπει.

Τη δεκαετία του '60 ο Manson είχε φτιάξει μια αίρεση (γνωστή ως «Η Οικογένεια») στην οποία μπορούσε με πάρα πολύ μεγάλη ευκολία να προσελκύει αγόρια και κορίτσια και να τα βάζει να κάνουν εγκλήματα για αυτόν.

Το καλοκαίρι του 1969, έπεισε τρείς κοπέλες να μπουν σε τρία διαφορετικά σπίτια (ανάμεσα τους και αυτό της Sharon Tate, συζύγου του Roman Polanski) και να κάνουν πολλαπλά φονικά για αυτόν. Φυσικά όλοι καταδικάστηκαν στη συνέχεια και ο Manson είναι από τότε στη φυλακή.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top