Θρήνος στο σχολείο της 13χρονης Σάρας:«Ήταν ένα αξιαγάπητο πλάσμα»

Κατέρρευσαν οι φίλοι της - Σοκαρισμένοι οι γείτονες

Θρήνος στο σχολείο της 13χρονης Σάρας:«Ήταν ένα αξιαγάπητο πλάσμα»

Θρήνος επικρατεί στο σχολείο της 13χρονης Σάρας, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο το βράδυ της Κυριακής από το μαγκάλι που είχε ανάψει με την μητέρα τους, στο σπίτι τους στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, για να ζεσταθούν.

Γείτονες και φίλοι γνώριζαν την δεινή οικονομική κατάσταση της μητέρας της, η οποία ήταν άνεργη τους τελευταίους μήνες και δεν μπορούσε να προσφέρει στο παιδί της ούτε την ζεστασιά του σπιτιού.

Όπως λέει η διευθύντρια του σχολείου της Σάρας, κ. Αρχοντούλα Ανέστη, η κατάσταση στο σχολείο της μικρής είναι πολύ άσχημη. Οι συμμαθητές της κατέρρευσαν στο άκουσμα της τραγικής είδησης. Οι φίλες της ξέσπασαν σε λυγμούς και κανείς δεν ήθελε να πιστέψει αυτό που συνέβη.

«Ήταν ένα παιδί αξιαγάπητο… Ήταν πάρα πολύ αξιοπρεπές τόσο το παιδί όσο και η μητέρα. Ήταν αξιοπρεπής σε βαθμό –ας μου επιτραπεί η έκφραση- παρεξηγήσιμο… Ενώ βοηθάμε πολλά παιδιά με προβλήματα, για την συγκεκριμένη δεν γνωρίζαμε τίποτα », λέει και εξηγεί ότι αν γνώριζαν στο σχολείο την κατάσταση θα προσπαθούσαν να βρουν μια λύση.

Σοκαρισμένοι είναι και οι γείτονες τους, οι οποίοι άκουσαν το βράδυ την μητέρα της να καλεί απελπισμένη σε βοήθεια, βλέποντας το αγγελούδι της πεσμένο στο πάτωμα.

Δείτε τις μαρτυρίες των γειτόνων και της διευθύντριας στο βίντεο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top