Φαρμακοποιός με βίλα και καταθέσεις 1 εκατ. από εμπόριο ναρκωτικών

Έκλεβε τα ταμεία και συνελήφθη από την αστυνομία

Φαρμακοποιός με βίλα και καταθέσεις 1 εκατ. από εμπόριο ναρκωτικών

«Χρυσές δουλειές», έκανε μέχρι τώρα 39χρονη φαρμακοποιός, η οποία σύμφωνα με την αστυνομία ήταν αρχηγός σπείρας που διακινούσε ναρκωτικά μαζί με έναν 60χρονο Έλληνα και έναν 30χρονο Αλγερινό.

Η Διεύθυνση Αλλοδαπών, σε συνεργασία με το Σώμα Επιθεωρητών του υπουργείου Υγείας πραγματοποίησε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που κράτησε δύο μέρες και έβγαλε λαβράκι, αφού διαπίστωσε ότι η σπείρα εδώ και έξι χρόνια διακινούσε στην αγορά ναρκωτικά και άλλα φαρμακευτικά σκευάσματα χωρίς νόμιμα παραστατικά ή συνταγογράφηση.

farmaka_0.jpg
Η αστυνομία είχε στα χέρια της μια πληροφορία και άρχισε να παρακολουθεί σπίτι στον Βύρωνα, όπου εντοπίστηκαν ο 60χρονος και ο 30χρονος. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντόπισαν μέσα στο σπίτι και κατασχέθηκαν ναρκωτικά χάπια, αξίας 7.700 ευρώ.

Από εκεί οι αστυνομικοί έφτασαν στην 39χρονη. Οργάνωσαν συνάντηση του 60χρονου μαζί της και όταν εκείνη του παρέδωσε 3.780 ναρκωτικά χάπια και πήρε τα προσημειωμένα νομίσματα, συνελήφθη.

Στο φαρμακείο της 39χρονης στον Πειραιά βρέθηκαν 249 κουτιά διαφορετικών φαρμακευτικών σκευασμάτων, χωρίς ταινία γνησιότητας, ενώ τα περισσότερα από αυτά είχαν λήξει εδώ και δέκα χρόνια. Βρέθηκαν επίσης μονόγραμμες συνταγές που ανέγραφαν ποσότητες ναρκωτικών σκευασμάτων πάνω από το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο.

farmaka1.jpg

Σύμφωνα με την αστυνομία η 39χρονη είχε πρόσφατα αγοράσει πολυτελέστατη βίλα στη Βούλα, αξίας 400.000 ευρώ, ενώ είχε και τραπεζικές καταθέσεις, ύψους ενός εκατ. ευρώ.

Στο σπίτι της βρέθηκαν επίσης 6.500 ταινίες γνησιότητας, η προέλευση των οποίων ερευνάται, 25 βιβλιάρια καταθέσεων, από τα οποία προκύπτει κίνηση μεγάλων χρηματικών ποσών.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

10.680 ναρκωτικά χάπια.
6.500 αυτοκόλλητες ταινίες γνησιότητας διαφόρων φαρμάκων.
1.505 ευρώ.
8 σφραγίδες.
25 βιβλιάρια καταθέσεων.
Πλήθος αποδείξεων είσπραξης διαφόρων τραπεζών.
1 laptop
1 Η/Υ
3 κινητά τηλέφωνα
2 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.

Σε βάρος των τριών συλληφθέντων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απάτης, της πλαστογραφίας, της πλαστογραφίας πιστοποιητικών και παράβαση των Νόμων περί οργανωμένου εγκλήματος, περί νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί αλλοδαπών και οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top