ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Ελικόπτερο συνετρίβη πάνω σε πάμπ

Ανεβαίνει συνεχώς ο αριθμός των θυμάτων

ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Ελικόπτερο συνετρίβη πάνω σε πάμπ

Τρεις άνθρωποι έχουν χάσει μέχρι στιγμής τη ζωή τους από τη συντριβή ελικοπτέρου της αστυνομίας στην οροφή πολυσύχναστης παμπ στην Γλασκώβη.

1.jpg

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν ακόμα αρκετοί εγκλωβισμένοι κάτω από τα χαλάσματα, ενώ αστυνομικοί και άνδρες της πυροσβεστικής επιχειρούν για να τους βγάλουν από τα συντρίμμια.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι υπάρχουν αρκετά θύματα ωστόσο είναι πολύ νωρίς στην παρούσα φάση να δώσω περαιτέρω πληροφορίες», δήλωσε η υπαρχηγός της αστυνομίας, Ρόουζ Φιτζπάτρικ.

2.jpg

Υπάλληλος της υπηρεσίας εκτάκτων αναγκών, δήλωσε ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που είναι ζωντανοί κάτω από τα συντρίμμια της οροφής, με τους οποίους κατάφερε να μιλήσει, ενώ το BBC μετέδωσε ότι 32 τραυματίες έχουν μεταφερθεί σε δύο νοσοκομεία της πόλης.

Ο υπουργός της Σκωτίας, Άλεξ Σάλμοντ, ζήτησε από όλους να είναι προετοιμασμένοι στο ενδεχόμενο να αυξηθεί ο αριθμός των θυμάτων, τόνισε όμως ότι τα συνεργεία διάσωσης θα κάνουν ότι μπορούν για να τους βγάλουν όλους.

3.jpg

Το ελικόπτερο της αστυνομίας συνετρίβη πάνω στην οροφή της παμπ Clutha στις 23:00 τοπική ώρα, όταν μέσα στην παμπ διασκέδαζαν πάρα πολύ άνθρωποι, μιας και έπαιζε μουσική μια τοπική ροκ μπάντα.

4.jpg

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του δυστυχήματος, αλ��ά οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μηχανική βλάβη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top