Πάτρα: Σε σοκ ο πατέρας του οδηγού του μοιραίου δίκυκλου με θύμα την 19χρονη

Στο Νοσοκομείο ο πρώην Διοικητής του "Αγ. Ανδρέα

Πάτρα: Σε σοκ ο πατέρας του οδηγού του μοιραίου δίκυκλου με θύμα την 19χρονη

Στην καρδιολογική κλινική του Νοσοκομείου "Αγιος Ανδρέας" νοσηλεύεται ο πρώην Διοικητής του Νοσοκομείου "Αγιος Ανδρέας" Σάκης Παπαδιονυσίου.

20131128_403644.jpg

Ο ιδιαίτερα αγαπητός Πατρινός δεν άντεξε το σοκ μετά το τροχαίο που συνέβη στην Πατρών - Κλάους. Το μοιραίο μηχανάκι οδηγούσε ο 22χρονος γιος του. Tο παιδί νοσηλεύεται στον "Αγιο Ανδρέα" όμως έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Όμως ο κ. Παπαδιονυσίου έζησε όλη την προσπάθεια των γιατρών να σώσουν την 19χρονη και σχεδόν κατέρρευσε όταν του είπαν πως η 19χρονη Ιφιγένεια, το κορίτσι που λάτρευε ο γιος του δεν τα κατάφερε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σάκης Παπαδιονυσίου ανέβασε πίεση και χρειάστηκε επειγόντως η εισαγωγή του στην καρδιολογική κλινική.

Πώς έγινε το τροχαίο

Το κακό συνέβη την Τρίτη μετά τις 23.00 το βράδυ, όταν το δίκυκλο που οδηγούσε ο νεαρός συγκρούσθηκε πλαγιομετωπικά με ΙΧ αυτοκίνητο που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες επιχείρησε αλλαγή λωρίδας. Η βροχή που έπεφτε σε συνδυασμό με το ολισθηρό οδόστρωμα, εκτιμάται πως συνέβαλε στο να συμβεί το τροχαίο.

Το δυστύχημα συνέβη στην οδό Πατρών Κλάους, πολύ κοντά στο νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας.

Η πρόσκρουση του δικύκλου πάνω στο πρώτο αυτοκίνητο ήταν σφοδρή και �� 19χρονη συνεπιβάτιδα εκτινάχθηκε καταλήγοντας πάνω σε δεύτερο αυτοκίνητο.

Τα τραύματά της ήταν σοβαρά. Ασθενοφόρα παρέλαβαν τα παιδιά όμως για την 19χρονη το νήμα της ζωής κόπηκε όταν έφτασε στο νοσοκομείο, παρά τις επίμονες προσπάθειες του πληρώματος του ασθενοφόρου να την κρατήσουν ζωντανή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top