Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.... πλαστογραφούσαν πιστοποιητικά!

Είχαν ψεύτικες πινακίδες στα αμάξια τους για να μην πληρώνουν φόρο

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.... πλαστογραφούσαν πιστοποιητικά!

«Σατανικό» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το σχέδιο δύο αστυνομικών που υπηρετούσαν στη ΓΑΔΑ, αφού είχαν τοποθετήσει πλαστές πινακίδες στα αυτοκίνητά τους, προκειμένου να αποφύγουν την πληρωμή τελών κυκλοφορίας και φόρου πολυτελείας.

Πρόκειται για έναν 48χρονο αστυνόμο και έναν 47χρονο υπαστυνόμο, ο οποίος εμπλέκεται και σε υπόθεση κατάρτισης και κατοχής πλαστών ενσήμων της ΕΛΑΣ, για τη διαχείριση των οποίων υπεύθυνος ήταν ο ίδιος.

Μάλιστα, ο 47χρονος συνελήφθη σε περιοχή της Αττικής την Τρίτη, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του με τις πλαστές πινακίδες. Αμέσως τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Επιπλέον, κλιμάκιο αστυνομικών διενήργησε έρευνα σε τυπογραφείο 49χρονου, όπου εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μία πλαστή πινακίδα οχήματος.

Εν τω μεταξύ από τον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε όχημα ιδιοκτησίας του με βουλγαρικές πινακίδες κυκλοφορίας διαπιστώθηκε ότι με τον ίδιο αριθμό πλαισίου υπάρχει σε ισχύ άδεια κυκλοφορίας οχήματος ιδίου τύπου και χρώματος, με αριθμό κυκ��οφορίας ελληνικών αρχών, στο όνομα της συζύγου του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top