Το 1ο Women In Action είναι γεγονός!

Η 1η Δεκέμβρη είναι μια μέρα αφιερωμένη στις γυναίκες

Το 1ο Women In Action είναι γεγονός!

To 1o «Women in action» είναι γεγονός! Η Κυριακή 1η Δεκεμβρίου είναι αφιερωμένη από γυναίκες σε γυναίκες! Μην χάσετε το all-day event ανοιχτό για το κοινό, στον πολυχώρο "The Hub Events".

Shopping, συμβουλές, παιδικά εκπαιδευτικά προγράμματα & δραστηριότητες,εκπλήξεις & πρωτότυπα δώρα!

Με στόχο τη στήριξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας, οι συμμετέχουσες θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε έναν χώρο ειδικά διαμορφωμένο για εκείνες, με σκοπό την πώληση. «Τους δίνουμε τη δυνατότητα να επεκτείνουν τον κύκλο εργασιών τους και να αναπτύξουν σχέσεις με το ευρύ κοινό, εμπνέοντας παράλληλα και άλλες γυναίκες»,υποστηρίζουν οι εμπνεύστριες του "Women in Action", οι οποίες επιδιώκουν η ιδέα τους να γίνει θεσμός!

Συνολικά, 50 γυναικείες επιχειρήσεις από διαφορετικούς κλάδους θα ενωθούν για μία μέρα, με έναν ιδιαίτερο σκοπό. Μοναδικές δημιουργίες χειροποίητων κοσμημάτων & αξεσουάρ θα παρουσιάσουν οι: Countess Wilhelmina, Drama Queen , E.LI.Κ., Evangelia Drosi, Evinhia, Fishbone, Hermina Wristwear, Il Mondo, Ismini's handmade creations, Konstantina Plati, madebyJK, Marion's handmade creations, Maya Zoulovits, Most Chic, Nina Michalopoulou Jewelry, Optiquerie, Sandrine, Silias World, Toto, Vanile on the Rock & Νήμα. Πρωτότυπες ιδέες για διακόσμηση & διοργάνωση γάμων, βαφτίσεων και λοιπών εκδηλώσεων θα προτείνουν οι: Best Quality, Fevronia Luxury Concepts, Foedo, FilippArt, lovetoparty.gr, Poppy Seeds ,Pop up Parties, Κουφέτα με κέντημα και Μικρές Ευχές. Νέες τάσεις της μόδας για γυναίκες και παιδιά θα παρουσιάσουν οι: Costia's designs, Lol the Brand, Miss Flamingo, BHandArt, Rist, Vandazz. Το χώρο της τέχνης και του design θα εκπροσωπήσουν οι: Art by Marie, Mykonos Chora Design, , Stickadream & Παπαδάκη Χώρος Τέχνης. Οι παρευρισκόμενες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν γλυκούς και όχι μόνο (!) πειρασμούς των: Kazarte, Aroma Melissas, Pastry Ideas. The Sugar Tales & Daily Deli. To 1Ο W.I.A. θα φιλοξενήσει επίσης, γυναικείες επιχειρηματικές σχετικές με την ευεξία, τo παιδικό παιχνίδι & παιδικό αξεσουά��, κ.α. όπως οι: Dancing Scissors, Hot Yoga, Μεθ'ημών & Το Πιτσιρίκι
Women_InAction.jpg
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ
Α. Για παιδιά, με φύλαξη (θα υπάρχουν βραχιολάκια για μαμά και παιδί εάν θέλει η μαμά να αφήσει το παιδί της) από τις 11:00 ως τις 20:00
11:00 – 20:00 Ψυχαγωγία παρέα με τη Disney από την hellas online και τη Vodafone
11:00 – 20:00 Εκπαιδευτικά διαδραστικά προγράμματα από το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο με την ευγενική χορηγία της Ford Motor Ελλάς : εικοσάλεπτα προγράμματαμε για παιδιά 3 – 12 ετών με θέμα την ασφάλεια των παιδιών στο δρόμο.
11:00 -20:00 Arts & Crafts με τα αγαπημένα προϊόντα και τους ήρωες ΔΕΛΤΑ Smart.
11:00 – 20:00 Φτιάχνουμε σουπλά ArGOODaki με τη Goody's.
11:00 – 20:00 Παιδικό κομμωτήριο: Το Dancing Scissors προσφέρει χτένισμα και «μανικιούρ» για τις μικρές κυρίες.
11:30 – 14:30 Ο εικονογράφος Γιώργος Σγουρός «μεταμορφώνει» με τα σκίτσα του τα παιδιά στο αγαπημένο τους καρτούν.
12:30-14:30 Face painting
Β. Γυναικεία θέματα
11:30: Η σύμβουλος της ING, Ευαγγελία Τριάντη, μιλάει για την «Επανένταξη της νέας μητέρας στην αγορά εργασίας».
13:00 Οι στυλίστες Ηλίας Μιχαλόλιας & Χάρης Γκοτζαμανίδης, μας δίνουν συμβουλές.
14:00 Ο makeup artist, Αχιλλέας Χαρίτος, δίνει συμβουλές μακιγιάζ
15:00 Ζωντανέψτε τον αγαπημένο σας ήρωα με τα σκίτσα του Γιώργου Σγουρού.
16:00 Η Σίσσυ Φειδά «στρώνει» το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Λεπτομέρειες Εκδήλωσης:
Κυριακή 1Η Δεκεμβρίου
Διάρκεια: 11:00- 20:00
Διεύθυνση:The Hub Events - Αλκμήνης 5, Κ. Πετράλωνα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top