Έδωσαν τα ΚΨΜ του Στρατού σε ιδιώτες και γίνεται χαμός

Τι απαντά το υπουργείο

Σε ιδιώτες δόθηκε η εκμετάλλευση του ΚΨΜ στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού στη Θήβα, στο πλαίσιο ενός πιλοτικού προγράμματος.

Εξαιτίας αυτού, οι τιμές έχουν αυξηθεί με αποτέλεσμα ορισμένοι φαντάροι να διαμαρτύρονται ότι πλέον θα πρέπει να ξοδεύουν περισσότερα χρήματα καθημερινά.

Για παράδειγμα, ο φραπέ κοστίζει πλέον: μικρός 1 ευρώ, μεγάλος 1.4, ενώ ο φρέντο 1,5 ευρώ και φρέντο καπουτσίνο 1,8!

Η τιμή του καφέ πριν την ιδιωτικοποίηση ήταν γύρω στα 30 λεπτά. Επιπλέον το νερό έχει 35 λεπτά από 20 και το κρουασάν 1.20 από 30 λεπτά!

Οι τιμές έχουν όντως αυξηθεί από την στιγμή που ανέλαβε το κυλικείο ιδιώτης, όμως, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, δεν είναι τιμές Κολωνακίου όπως αναφέρουν κάποιοι, ενώ σαφώς είναι πολύ καλύτερη και η ποιότητα των προϊόντων.

Πάντως, το μέτρο δεν θα επεκταθεί τελικά στα ΚΨΜ του Στρατού, αφού σύμφωνα με πηγές του ΓΕΣ δεν φαίνεται να υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον από καμιά πλευρά.

Επίσης, να θυμίσουμε ότι σε ιδιώτες έχουν δοθεί με διαγωνισμούς, εδώ και πολλά χρόνια, τα περισσότερα κυλικεία που υπάρχουν στους ορόφους του ελληνικού Πενταγώνου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top