Σημαντική προσφορά για τους σκοπούς της «ΕΛΠΙΔΑΣ»

Επιταγή 100.000 ευρώ παρέδωσε ο Γεν.Διευθυντής του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών

Σημαντική προσφορά για τους σκοπούς της «ΕΛΠΙΔΑΣ»
Η πρόεδρος του «Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ» κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, παρέλαβε την επιταγή των 100.000 ευρώ, από τον Γενικό Διευθυντή του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών,Γιάννη Παράσχη.


Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών επέλεξε να ενισχύσει τον Σύλλογό Ελπίδα, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής του ευθύνης και συγκεκριμένα να συμβάλει στο έργο του Ξενώνα, που είναι το δεύτερο σπίτι των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο και έρχονται στην Αθήνα, για να νοσηλευτούν.

Ο Γενικός Διευθυντής και εκπρόσωποι του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, επισκέφτηκαν το Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων και συνομίλησαν με γονείς και παιδιά που νοσηλεύονται.

«Είναι ο χώρος όπου οι οικογένειες βρίσκουν καταφύγιο και θαλπωρή καθ όλη τη διάρκεια της πολύμηνης θεραπείας των παιδιών τους και πολύτιμη ψυχολογική στήριξη. Τόσο το εξειδικευμένο προσωπικό του Ξενώνα και οι εθελοντές μας, όσο και οι άλλοι γονείς που μοιράζονται το ίδιο πρόβλημα, είναι για κάθε οικογένεια που μπαίνει σε αυτή τη μάχη, σημαντικοί σύμμαχοι στην καθημερινότητά της.» σημείωσε η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη.


Η σχέση του αεροδρομίου με τον Σύλλογο Ελπίδα, όπως τόνισε ο κύριος Παράσχης, βαδίζει πάνω στην συγγένεια του ταξιδιού της ζωής, της ελπίδας και της γνώσης.

«Το έργο που κάνετε να συνδέετε τα παιδιά με την ελπίδα, με τη ζωή αλλά και την απλή καθημερινότητα τους μέσα στον ξενώνα, είναι αυτή η συμβολική συγγένεια που μας οδήγησε να αναλάβουμε με ένα ποσό τα έξοδα, να στηρίξουμε την εξαιρετική δουλειά που κάνετε» είπε χαρακτηριστικά.


Τα παιδιά του Ξενώνα δέχθηκαν δώρα από τους εκπροσώπους του Αερολιμένα Αθηνών, ενώ η κυρία Βαρδινογιάννη προσέφερε στον κύριο Παράσχη και τους συνεργάτες του πλακέτα του Συλ��όγου «ΕΛΠΙΔΑ» και αναμνηστικό δώρο για την επίσκεψή τους στο Νοσοκομείο Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top