Προσφορά αγάπης για τους σκοπούς της "Ελπίδας"

Δείτε το βίντεο

Προσφορά αγάπης για τους σκοπούς της "Ελπίδας"

Την επιταγή των 68.600 ευρώ παρέδωσε στην πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο Ελπίδα, κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η αντιπρόεδρος της εταιρείας Guess Watches στην Ευρώπη. Στο πλαίσ��ο της κοινωνικής ευθύνης η εταιρεία στηρίζει το σημαντικό έργο του Συλλόγου Ελπίδα για τα παιδιά που δίνουν την μάχη τους με τον καρκίνο.

«Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε πολύ για τη μεγάλη βοήθεια και τη γενναιόδωρη προσφορά προς τον Σύλλογο μας. Θα συμβάλει στην αγορά ενός κινητού καρδιολογικού μηχανήματος υπερήχων για τα παιδιά. Όπως επίσης και σε αρκετές άλλες ανάγκες του νοσοκομείου μας και αυτό είναι κάτι που εκτιμούμε βαθύτατα. Η πρωτοβουλία σας μας δίνει ακόμα περισσότερη δύναμη για να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας» δήλωσε η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Τα χρήματα της ενίσχυσης προς το σύλλογο "ΕΛΠΙΔΑ" είχαν συγκεντρωθεί από τους συμμετέχοντες στο παγκόσμιο ετήσιο συνέδριο με την επωνυμία «Time to Give», όπου έλαβαν μέρος αντιπρόσωποι από τις 60 και πλέον χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται η εταιρία. Οι αντιπρόσωποι της στην Ελλάδα εξήραν το έργο του συλλόγου Ελπίδα και την ανιδιοτελή προσφορά της πρόεδρου του, κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη.

"Κυρία Βαρδινογιάννη οφείλουμε να σας αποδώσουμε την μέγιστη αναγνώριση για όσα έχετε πράξει και για όσα συνεχίζετε να πράττετε υπερβαίνοντας κάθε προσδιορισμένη έννοια ανιδιοτέλειας, προσφοράς και κοινωνικής ευθύνης" δήλωσε ο οικονομικός διευθυντής της εταιρείας Guess Wathces, Τάσος Τσούγιας.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν και γονείς μαζί με τα παιδιά τους τα οποία νοσηλεύονται στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων ΕΛΠΙΔΑ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top