Χειρουργήθηκε και κατάφερε να επιζήσει ο 23χρονος άνδρας με τον τεράστιο όγκο στο πρόσωπο

Χαμογελά ξανά και πλέον ψάχνει για γυναίκα!

Χειρουργήθηκε και κατάφερε να επιζήσει ο 23χρονος άνδρας με τον τεράστιο όγκο στο πρόσωπο

Ελπίδες να ζήσει πλέον μια κανονική ζωή έχει ο Lalit Ram, ο οποίος υποφέρει από νευροϊνωμάτωση, με αποτέλεσμα ένας τεράστιος όγκος να έχει δημιουργηθεί στη μια μεριά του προσώπου του.

Ο 23χρονος άνδρας που όλα αυτά τα χρόνια ζούσε απομονωμένος σε ένα χωριό της Ινδίας εξαιτίας της κατάστασης του, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, ώστε ν΄αφαιρεθεί ο τεράστιος όγκος από το πρόσωπο του.

in1.jpg
Από εδώ και στο εξής, ο Lalit θα μπορεί να ζήσει μια κανονική ζωή, μιας και όλο αυτό το διάστημα τον είχαν αποκλείσει.

Πριν το χειρουργείο, ο 23χρονος είχε δηλώσει πως «δεν μπορώ ούτε να δουλέψω. Όπου και να πάω, οι άνθρωποι με κοιτάνε επίμονα και γελάνε. Και ντρέπομαι πολύ. Δεν μπορώ ούτε να φάω, ούτε να πιω καλά καλά. Μερικές φορές, νιώθω τόσο μόνος, μιας και δεν έχω σε κανέναν να μιλήσω. Κλαίω και θάβω βαθειά μέσα μου τα συναισθήματα μου».

in2.jpgin3.jpg

  • Αυτά τα έλεγε ο Lalit πριν την εγχείρηση. Μια ομάδα γιατρών όμως, ήρθε να τον βοηθήσει και πλέον ο 23χρονος Ινδός, χαμογελά ξανά:

«Νιώθω πολύ ευτυχισμένος. Τώρα μπορώ να δουλέψω και να κερδίσω χρήματα. Και ίσως καταφέρω να βρω και μια γυναίκα!»

Το χειρουργείο ωστόσο ήταν πολύ δύσκολο, μιας και οι γιατροί δεν ήξεραν αν τελικά ο Lalit θα κατάφερνε να επιβιώσει. Τα κατάφερε όμως και πλέον μπορεί να συνεχίσει φυσιολογικά τη ζωή του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top