Δολοφονική επίθεση στο Ν. Ηράκλειο: Κοινά στοιχεία με την επίθεση στο ALTER εξετάζουν οι αρχές

«Γνωρίζω τον εκτελεστή- Συμμετείχε σε χτύπημα της Σέχτας Επαναστατών»

Δολοφονική επίθεση στο Ν. Ηράκλειο: Κοινά στοιχεία με την επίθεση στο ALTER εξετάζουν οι αρχές

Στο βίντεο της ένοπλης επίθεσης κατά του τηλεοπτικού σταθμού ΑΛΤΕΡ στρέφουν τώρα την προσοχή τους οι αστυνομικοί, προσπαθώντας να βρουν κοινά στοιχεία με την στυγερή δολοφονία των δύο νεαρών που βρίσκονταν έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Ο κοντός με το πιστόλι

Η έρευνα των διωκτικών αρχών επικεντρώνεται σε έναν από τους άγνωστους δράστες της ένοπλης επίθεσης, ο οποίος φαίνεται στο βίντεο να κρατάει πιστόλι και να πυροβολεί με ιδιαίτερη μανία, στοχεύοντας τα σταθμευμένα αυτοκίνητα των υπαλλήλων του τηλεοπτικού σταθμού στο Μπουρνάζι.

Ένας άνδρας γύρω στα 30, λεπτός και σχετικά κοντός, συγκριτικά με τους άλλους τρεις συνεργούς του. Πυροβολεί κρατώντας το πιστόλι με το ένα χέρι κυρίως όμως δείχνει να αντιμετωπίζει κάποια δυσκολία στο περπάτημα. Στοιχεία που φαίνεται να ταιριάζουν αρκετά με την εικόνα του στυγερού δολοφόνου των δύο νεαρών μελών της Χρυσής Αυγής, όπως τουλάχιστον τον κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης των γραφείων του κόμματος.

«Γνωρίζω τον εκτελεστή!»


Όπως σας γράψαμε νωρίτερα από το star.gr, οι διωκτικές αρχές, εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή και την μαρτυρία ενός ποινικού, που βρίσκεται φυλακισμένος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας. Ο κρατούμενος, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.

Υποστηρίζει ότι όχι μόνο γνωρίζει το πρόσωπο του δολοφόνου των δύο μελών της Χρυσής Αυγής αλλά του χρεώνει και άλλες δύο τρομοκρατικές επιθέσεις. Την επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΛΤΕΡ που ανέλαβε η οργάνωση Σέχτα Επαναστατών, αλλά και την απόπειρα δολοφονίας 6 αστυνομικών στο Τμήμα της Αγίας Παρασκευής. Μια αιματηρή επίθεση με 100 σφαίρες, την ευθύνη της οποίας όμως είχε αναλάβει η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση ΟΠΛΑ. Ίδιος εκτελεστής δηλαδή δύο διαφορετικών οργανώσεων.

Ίδιοι εκτελεστές με διαφορετικές «ταμπέλες»

Αν πράγματι αποδειχθεί αληθινή η μαρτυρία του ποινικού, θα είναι ξεκάθαρο πλέον ότι, πολλές τρομοκρατικές επιθέσεις γίνονται από τους ίδιους δράστες, αλλά την ευθύνη αναλαμβάνει κάθε φορά και μια διαφορετική τρομοκρατική οργάνωση για να περιπλέξει το έργο των διωκτικών αρχών.

Κάντε κλικ και δείτε το βίντεο...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top