Κερατσίνι: 26χρονος στραγγάλισε την 39χρονη σύντροφο του για να μην την παντρευτεί;

Νέα δεδομένα από την ιατροδικαστική εξέταση στην υπόθεση που συγκλονίζει

Κερατσίνι: 26χρονος στραγγάλισε την 39χρονη σύντροφο του για να μην την παντρευτεί;

Έχουν περάσει έξι μήνες από την ημέρα που το άψυχο σώμα της 39χρονης Άρτεμις Γαβαλά βρέθηκε πεταμένο κοντά στο εξοχικό σπίτι του 26χρονου φίλου της και η μητέρα της είναι σαν ζωντανή νεκρή.

Η υπόθεση του θανάτου της είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, όταν αποκαλύφθηκε ότι την είχε στραγγαλίσει ο σύντροφός της με τα ίδια του τα χέρια, επειδή δεν ήθελε να την παντρευτεί.

Το χρονικό του θανάτου

Η νεαρή γυναίκα, η οποία εργαζόταν σε γνωστό γυμναστήριο του Κερατσινίου, έκρυβε καλά τον Γολγοθά που βίωνε στην σχέση της με τον 26χρονο φίλο της. Κανείς δεν καταλάβαινε ότι πίσω από το λαμπερό της χαμόγελο έκρυβε τεράστιο πόνο.

Ο φίλος της, σύμφωνα με την οικογένειά της, την ζήλευε πάρα πολύ και για αυτό μάλωναν συχνά. Κάποια στιγμή η 39χρονη, η οποία συζούσε μαζί του, του ζήτησε ή να επισημοποιήσουν την σχέση τους ή να χωρίσουν. Εκείνος φαίνεται ότι δεν ήθελε και μετά από ένα καυγά που είχαν του ζήτησε να χωρίσουν και του πήγε τα πράγματά του στο μαγαζί που εργαζόταν μαζί με μια φίλη της.

Το μοιραίο λάθος

Ο 26χρονος δεν άντεξε μακριά της και πήγε να την συναντήσει. Αυτό ήταν και το μοιραίο λάθος της γυναίκας: Ότι δέχτηκε να πάει μια βόλτα μαζί του στο εξοχικό του στο Πόρτο Γερμενό.

Από τότε εξαφανίστηκε. Η μητέρα της γυναίκας την έψαχνε και δεν την έβρισκε, ενώ ο 26χρονος εκτός ότι υποστήριζε πώς δεν την έχει δει, ήταν πρόθυμος να βοηθήσει και τις αρχές στο έργο για τον εντοπισμό της.

Τελικά το άψυχο σώμα της γυναίκας βρέθηκε σε ένα δάσος κοντά στο εξοχικό του πρώην φίλου της.

Ο 26χρονος ομολόγησε πώς έπιασε την κοπέλα από τον λαιμό και όταν εκείνη έχασε τις αισθήσεις της, την έβαλε στο πορτ μπαγκάζ και πέταξε το σώμα της λίγα μέτρα πιο κάτω.

Μια νέα ιατροδικαστική εξέταση που βγήκε πριν λίγες μέρες στο φως ανατρέπει τα δεδομένα, αφού αιτία θανάτου εμφανίζεται να είναι η πνευμονική εμβολή. Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου υποστηρίζει σήμερα ότι δεν την σκότωσε ο 26χρονος, αλλά ότι η γυναίκα «έσβησε» στα χέρια του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top