ΠΟΥ βρίσκεται σήμερα η μικρή Μαρία;

Το κοριτσάκι που απασχόλησε το Πανελλήνιο

ΠΟΥ βρίσκεται σήμερα η μικρή Μαρία;

​Η μικρή Μαρία, το ξανθό κοριτσάκι που απασχόλησε το πανελλήνιο για πολλές ημέρες επειδή βρέθηκε σε καταυλισμό στα Φάρσαλα ενώ οι βιολογικοί γονείς της εντοπίστηκαν στη Βουλγαρία, σήμερα φιλοξενείται στο Χαμόγελο του Παιδιού!

Όμως, σύμφωνα με τα όσα είπε ο πρόεδρος του ιδρύματος, Κώστας Γιαννόπουλος, το Χαμόγελο του παιδιού έχει προσωρινά την επιμέλεια της Μαρίας, για έναν μήνα!

Η υπόθεση βρίσκεται στην Εισαγγελία της Λάρισας, που θα αποφασίσει και το τι θα συμβεί με το κοριτσάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα σενάρια για την τύχη της παραμένουν πολλά. Η βιολογική μητέρα της, η Σάσα Ρούσεβα, δηλώνει ότι θέλει να την πάρει πίσω, αλλά το ίδιο ζητά και το ζευγάρι από τα Φάρσαλα στα χέρια του οποίου βρέθηκε το κοριτσάκι.

Για το ζήτημα όμως θα αποφασίσει η Εισαγγελία της Λάρισας. Όπως εξήγησε ο κ. Γιαννόπουλος, σε τέτοιες περιπτώσεις αρχικά εξετάζεται η οικογένεια, έπειτα το ενδεχόμενο της υιοθεσίας, στη συνέχεια κάποιος καλός χώρος για να την φιλοξενήσει, προκειμένου να μην προκληθούν τραύματα στην ευαίσθητη ψυχή των παιδιώ��.

Ωστόσο, το ενδεχόμενο να πάει η Μαρία στη βιολογική οικογένειά της φαίνεται δύσκολο, καθώς τα ανήλικα αδέρφια της έχουν ήδη εγκατασταθεί σε οικογένειες συγγενών, προκειμένου να μην δοθούν σε ιδρύματα ή ανάδοχες οικογένειες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top