Καλλονή Λέσβου: Κοινωνικό ιατρείο για τους ανασφάλιστους!

Μια οργανωμένη και σημαντική προσπάθεια

Καλλονή Λέσβου: Κοινωνικό ιατρείο για τους ανασφάλιστους!

Σε μια εποχή που η οικονομική κρίση πλήττει την ελληνική οικογένεια, το "Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής" του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και η "Αποστολή" της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών κάνου��, από κοινού, μια οργανωμένη και σημαντική προσπάθεια, ώστε να μη λείψουν από κανέναν ανασφάλιστο το φάρμακο και ο γιατρός του. Αυτή τη φορά η δράση τους έφτασε στο Κέντρο Υγείας της Καλλονής Λέσβου.

Ο Παπα-Στρατής, Πρόεδρος της "Αγκαλιάς" και Εφημέριος Ι.Ν Αγ. Γεωργίου και Αγ. Άννης Λέσβου και ο Πρόεδρος του Ι.Σ.Α μιλούν γι' αυτό:

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξη την τωρινή και για τη στήριξη που έχουμε στη συνέχεια για τους γιατρούς, τους οποίους στο προσεχές διάστημα θα στείλουν για να εξετάσουν κόσμο σε χωριά απομακρυσμένα του νομού μας". "Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής με την προσπάθεια που κάνει που κάνει η "Αγκαλιά" , θεώρησε ότι πρέπει να συμβάλλει . Φέραμε φαρμακευτικό υλικό εδώ στο κέντρο Υγείας Καλλονής."

Το φαρμακευτικό υλικό που συγκεντρώνεται θα παραδίδεται τμηματικά κάθε μήνα στο νησί, ώστε να μπορούν να έχουν πρόσβαση σ' αυτό όλοι όσοι το χρειάζονται, για όσο το χρειάζονται...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top