Έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα: 4 Ελληνίδες στην κουζίνα του… Τζέιμι Όλιβερ!

''Μύρισε'' Ελλάδα στο Λονδίνο: Παρέδωσαν ''μαθήματα'' στον ίδιο

Έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα: 4 Ελληνίδες στην κουζίνα του… Τζέιμι Όλιβερ!

​Τέσσερις νοικοκυρές από το μικρό νησάκι της Αμμουλιανής Χαλκιδικής έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα και άφησαν την κουζίνα του σπιτιού τους και... εισέβαλαν στην κουζίνα του παγκοσμίως γνωστού σεφ και παρουσιαστή Τζέιμι Όλιβερ!!!

JamieOliver2_lead.jpg
Στον πολυχώρο γαστρονομίας ο οποίος βρίσκεται στο Notting Hill του Λονδίνου οι τέσσερις Χαλκιδιώτισσες ετοίμασαν ζύμες, πάστες και σιροπιαστά γλυκά, κλέβοντας την παράσταση και αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις στους καλεσμένους.

Επρόκειτο για μάθημα παραδοσιακής ζαχαροπλ��στικής με θέμα «παραδοσιακά γλυκά Αμμουλιανής με άρωμα Ανατολής». Το οποίο παρέδωσαν την Τετάρτη το βράδυ.

Κατάφεραν να μεταφέρουν στο σκοτεινό και ομιχλώδες Λονδίνο, το γιορτινό κλίμα των λαμπρών, καλοκαιρινών γαστρονομικών εκδηλώσεων, που θα πραγματοποιηθούν στα λιμάνια, στα σοκάκια και στα fish restaurants της Αμμουλιανής τον επόμενο Μάιο στο πλαίσιο διεξαγωγής του Mount Athos Area Kouzina 2014.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία 40 εκπροσώπων Τύπου, ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγονται δημοσιογράφοι από πολύ γνωστές εκδόσεις, που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη στη βρετανική αγορά.

Οι τέσσερις Αμμουλιανίτισσες παρέδωσαν στους παρευρισκόμενους εξαιρετικά και απολαυστικά μαθήματα παραδοσιακής ζαχαροπλαστικής, τα οποία ήταν αφιερωμένα στις μικρασιατικές καταβολές τους.

Μάλιστα ο διάσημος σεφ πήρε ιδέες γαστρονομίας από τις 4 Ελληνίδες που βρέθηκαν στον πολυχώρο του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top