Θρίλερ χωρίς τέλος: Η ξανθιά γυναίκα και ο ρόλος της στην υπόθεση της μικρής Μαρίας

Είχε προσπαθήσει να την δώσει για υιοθεσία σε πασίγνωστο επιχειρηματία της Λάρισας

Θρίλερ χωρίς τέλος: Η ξανθιά γυναίκα και ο ρόλος της στην υπόθεση της μικρής Μαρίας

​Τέλος δεν φαίνεται να έχουν οι αποκαλύψεις γύρω από την ιστορία της μικρής Μαρίας.

Την ύπαρξη μιας μυστηριώδους ξανθιάς γυναίκας που είχε το ρόλο του μεσάζοντα αποκαλύπτει ο δικηγόρος Γιώργος Μπαρτζώκης που είχε και στο παρελθόν μιλήσει στο STAR για την απόπειρα υιοθεσίας της Μικρής Μαρίας από επιχειρηματία.

Αν και η μικρή Μαρία είναι μόλις 5 ετών έχει αλλάξει τέσσερις φορές χέρια.

Νέα τραγική διάσταση σε όλα αυτά τα απίστευτα πάρε δώσε δίνει η πληροφορία του δικηγόρου Γιώργου Μπαρτζώκη για την ύπαρξη ξανθιάς γυναίκας-μεσάζοντα.

�� μυστηριώδης ξανθιά γυναίκα φαίνεται πως παρέλαβε το αγγελούδι από τη μητέρα του Σάσκα Ρούσεβα, επιχείρησε να το δώσει για υιοθεσία σε επιχειρηματία και όταν δεν τα κατάφερε το παρέδωσε στους Ρομά στα Φάρσαλα εμφανιζόμενη ως βιολογική του μητέρα.

Την ύπαρξη της περιβόητης ξανθιάς γυναίκας είχε υποστηρίξει τις προηγούμενες μέρες και η Σάσκα Ρούσεβα μιλώντας σε εκπομπή της βουλγαρικής τηλεόρασης.

O κ.Μπαρτζώκης μιλώντας και παλαιότερα στο δελτίο του STAR, είχε φωτογραφίσει και τότε την πανέμορφη ξανθιά γυναίκα υποστηρίζοντας ότι είχε προσπαθήσει να δώσει τη Μαρία για υιοθεσία σε πασίγνωστο επιχειρηματία της Λάρισας που της επέστρεψε το αγγελούδι όταν διαπίστωσε ότι είχε πρόβλημα στα μάτια.

Δείτε το βίντεο...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top