Μαρτυρία ντοκουμέντο στο Star του πολίτη που ήρθε τετ α τετ με τον δολοφόνο

«Πυροβολούσαν αδιακρίτως, από θαύμα δεν σκοτώσανε κι άλλους»

ΡΕΠΟΡΤΑΖ:Π.ΜΠΟΥΣΙΟΣ - Β.ΓΚΟΥΜΑΣ

Μια μαρτυρία - ντοκουμέντο φέρνει στη δημοσιότητα το STAR. Πρόκειται για έναν αυτόπτη μάρτυρα που βρέθηκε αντιμέτωπος με τους εκτελεστές της Νέας Ιωνίας έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και κατάφερε να γλιτώσει την τελευταία στιγμή. Επίσης, λέει τι έλεγαν οι δράστες στα θύματα τους λίγο πριν τους δώσουν την χαριστική βολή.

Είναι ο άνθρωπος που ήρθε τετ α τετ με το όπλο των εκτελεστών και γλίτωσε από τις σφαίρες του γιουγκοσλαβικού πιστολιού Ζάσταβα σαν από θαύμα. Δεν θα ξεχάσει όμως τον τρόπο που οι άγνωστοι δράστες πλησίασαν τα θύματα τους...

«Κατέβηκαν, φώναξαν θα πεθάνετε...» δηλώνει στο STAR.

Για περίπου 10 δευτερόλεπτα στη Λεωφόρο Ηρακλείου οι σφαίρες σφύριζαν πάνω από τα κεφάλια όσων ήταν μπροστά από την είσοδο των γραφείων της Χρυσής Αυγής. Οι μαυροφορεμένοι εκτελεστές είχαν κυριευθεί από αμόκ.

«Πυροβολούσαν αδιακρίτως, στόχος τους οποιοσδήποτε...» τονίζει.

Από μία λεπτομέρεια όμως φαίνεται ότι δεν υπήρχαν και άλλοι νεκροί ή τραυματίες στη Λεωφόρο Ηρακλείου καθώς οι δράστες δεν έβλεπαν γύρω τους...

«Το κράνος του εμπόδιζε να δουν γύρω τους αλλιώς θα υπήρχαν και άλλοι νεκροί...» επισημαίνει.

Τα δυο νεαρά παιδιά κείτονται στο πεζοδρόμιο της λεωφόρου Ηρακλείου ενώ ο τρίτος είναι βαριά τραυματισμένος ακριβώς απέναντι. Όμως έξω από τα γραφεία ήταν ένα ακόμα άτομο που έτρεξε να σωθεί...

«Ο τέταρτος έφαγε από κοντά 3-4, από θαύμα δεν τον πετύχανε, του βγάλαμε την μπλούζα και τον ψάχναμε… κρύφτηκε πίσω από τα αυτοκίνητα».

Όπως πρόσθεσε, «μετά από αυτό το μακελειό οι άγνωστοι είχαν την ψυχραιμία να ανέβουν στην μοτοσικλέτα τους και να εξαφανιστούν...».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top