Καρέ- καρέ εξετάζει το βίντεο από τα γραφεία της ΧΑ στο Ν. Ηράκλειο η ΕΛ.ΑΣ.

Μέσα σε 10 δευτερόλεπτα πυροβόλησε 4 άτομα ο δράστης!

Καρέ- καρέ εξετάζει το βίντεο από τα γραφεία της ΧΑ στο Ν. Ηράκλειο η ΕΛ.ΑΣ.

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται βίντεο απο τις κάμερες της εισόδου των γραφείων της Χρυσής Αυγής, το οποίο μελετάται καρέ- καρέ από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Φωτογραφία που έχει ληφθεί από την κάμερα εξωτερικά των γραφείων της Χρυσής Αυγής δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα Newsbomb, αλλά δεν είναι ιδιαίτερα ευκρινής, ενώ ερωτηματικό παραμένει εάν εικονίζεται η πλάτη του δράστη που κρατάει το πιστόλι (στην περίπτωση αυτή με το δεξί χέρι) ή αν αντιθέτως εικονίζεται κατά πρόσωπο (στην περίπτωση αυτή κρατάει το πιστόλι με το αριστερό χέρι και ίσως είναι αριστερόχειρας). Εάν ισχύει το δεύτερο, δεν είναι ευδιάκριτο το πρόσωπό του, λόγω της βραδινής ώρας και της χαμηλής ανάλυσης της φωτογραφίας.

Διακρίνεται πάντως σε κάθε περίπτωση ο σωματότυπος του δράστη, ο οποίος φαίνεται να είναι σωματώδης, ενώ σύμφωνα με τις μαρτυρίες φοράει τζόκεϊ για να καταστήσει δύσκολη την αναγνώρισή του.

Η όλη επίθεση κρατά 10 μόλις δευτερόλεπτα, μέσα στα οποία ο εκτελεστής προλαβαίνει να σκοτώσει δύο άτομα, να τραυματίσει σοβαρά τρίτο και να πυροβολήσει και εναντίον ακόμη ενός ατόμου, το οποίο πρόλαβε να διαφύγει!

Στην επίθεση συμμετείχε τουλάχιστο ένα άλλο άτομ��, το οποίο φέρεται να οπλοφορούσε κι αυτό για την περίπτωση τυχαίας εμπλοκής με διερχόμενο αστυνομικό ή αντίδρασης από πολίτη, αλλά είναι άγνωστο εάν υπήρχε κι άλλη ομάδα υποστήριξης των δραστών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top