Σάλος με βίντεο που δείχνει τον δήμαρχο να καπνίζει κρακ!!!

«Δεν υπάρχει λόγος να παραιτηθώ» δηλώνει εκείνος

Σε σκάνδαλο με ναρκωτικά φέρεται να εμπλέκεται ο δήμαρχος του Τορόντο, Ρομπ Φορντ, καθώς η αστυνομία ανακοίνωσε ότι βρήκε πρόσφατο βίντεο που τον δείχνει να καπνίζει κρακ μαζί με εμπόρους ναρκωτικών.
Η ύπαρξη του επίμαχου βίντεο είχε αποκαλυφθεί τον περασμένο Μάιο από δύο μέσα ενημέρωσης, τα οποία είχαν αναφερθεί λεπτομερώς και στο περιεχόμενό του.

«Δεν έχω κανένα λόγο να παραιτηθώ», δήλωσε χαμογελώντας ο κ. Φορντ, απευθυνόμενος σε δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το γραφείο του.

«Εύχομαι να μπορούσα να [...] υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Δυστυχώς δεν μπορώ, γιατί [η υπόθεση] βρίσκεται ενώπιον των δικαστηρίων και αυτό είναι ό,τι μπορώ να πω τώρα», συμπλήρωσε.

Πάντως, σε συνέντευξη Τύπου, ο αρχηγός της αστυνομίας του Τορόντο Μπιλ Μπλερ δήλωσε πως ο Φορντ ταυτοποιήθηκε ως ένας από τους πρωταγωνιστές του βίντεο που κατασχέθηκε κατά τη διάρκεια επιχείρησης κατά των δικτύων διακίνησης ναρκωτικών υπό την κωδική ονομασία Brazen2.

«Αυτό που μπορώ να σας πω είναι πως το ψηφιακό αρχείο-βίντεο που ανακαλύφθηκε περιλαμβάνει εικόνες που συμφωνούν με τις αποκαλύψεις που είχαν δημοσιευθεί νωρίτερα στον Τύπο» υπογράμμισε ο ίδιος, αναφερόμενος σε δημοσιεύματα στην εφημερίδα Toronto Star και στον ιστότοπο Gawker.

Ο ίδιος πάντως αρνήθηκε να αποκαλύψει τι ακριβώς έκανε στο βίντεο αυτό ο Φορντ, τονίζοντας πως τα «αποδεικτικά αυτά στοιχεία» διαβιβάσθηκαν στη Δικαιοσύνη.

Καταλήγοντας, ο Μπλερ αρκέσθηκε να δηλώσει: «Ως πολίτης του Τορόντο, απογοητεύθηκα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top