«Τρέμει» η κοσμική Αθήνα την αποκάλυψη για το κύκλωμα κοκαΐνης!

«Κρυφές ατζέντες» και εκατοντάδες συνομιλίες σε κινητά- Βίντεο

«Τρέμει» η κοσμική Αθήνα την αποκάλυψη για το κύκλωμα κοκαΐνης!

Πρώτη ανάρτηση: 31/10/2013 12:44

Κρύος ιδρώτας έχει «λούσει» την κοσμική Αθήνα μετά τη δημοσιότητα που πήρε η αποκάλυψη της δικογραφίας για την υπόθεση της Μαφίας που τροφοδοτούσε πανάκριβη κοκαΐνη την κοσμική Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με επικεφαλής έναν Γεωργιανό βαρόνο των ναρκωτικών!

Οι «κρυφές ατζέντες» του κυκλώματος, αλλά και οι εκατοντάδες συνομιλίες σε κινητά που έχει κατα��ράψει η ΕΥΠ έχουν σκορπίσει τον τρόμο σε κύκλους της ελληνικής high society!

Ωστόσο, τις αποκαλύψεις «τρέμουν» τώρα διάσημοι και πλούσιοι, που έχουν πάθος με την κοκαΐνη, μετά τη σύλληψη των μεγαλεμπόρων της πανάκριβης κόκας, οι οποίοι εισήγαγαν και διακινούσαν στην ελληνική επικράτεια μεγάλες ποσότητες του ναρκωτικού από το Εκουαδόρ.

Το κύκλωμα δρούσε όλο το 24ωρο και η ποσότητα κοκαΐνης που παρείχε ήταν από 2 έως 10 γραμμάρια τη φορά, άριστης ποιότητας.

Μόνο το κομμάτι της μαφίας που δραστηριοποιούταν στα νότια προάστια της Αττικής, κυρίως στην παραλιακή, όπου διάσημοι και επώνυμοι συνωστίζονταν στα glamour νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, είχε πελατολόγιο με 80 μόνιμους αγοραστές, οι οποίοι έδιναν 100- 200 ευρώ καθημερινά.

Παράλληλα, το κύκλωμα δρούσε μόνο μέσω γνωριμιών, με δύο κινητά τηλέφωνα τα οποία χρησιμοποιήσουν ανά 12ωρο οι διακινητές του κυκλώματος και παρέδιδαν την κοκαΐνη στα σπίτια των αγοραστών ή σε προκαθορισμένα ραντεβού.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η μαφία λειτουργούσε με διαφήμιση, χρησιμοποιώντας επώνυμους χρήστες ναρκωτικών για να δοκιμάσουν τις νέες «παρτίδες» και να τις δειγματίζουν στην αγορά.

Κάντε κλικ και δείτε το βίντεο...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top