ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ: "Γέννησα το παιδί της κόρης μου"

Διαβάστε την συγκλονιστική ιστορία

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ: "Γέννησα το παιδ�� της κόρης μου"

Η Ευτυχία στα 48 της χρόνια κυοφόρησε το μωρό της κόρης της. Εκείνη λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ήταν αδύνατον να μείνει έγκυος κι έτσι η μητέρα της πήρε την μεγάλη απόφαση. Το 3χρονο κοριτσάκι που ήρθε στον κόσμο τους έχει αλλάξει την ζωή.

«Ήταν ένα δώρο Θεού και όχι δικό μου προς την κόρη μου», εξομολογείται η παρένθετη μητέρα προσθέτοντας «Δεν σκέφτομαι πως την γέννησα εγώ. Είναι ξεκάθαρο μέσα μου πως είναι το παιδί της κόρης μου. Όμως το ότι της έχω τεράστια αδυναμία δεν νομίζω ότι είναι μόνο από αυτό.»

«Ήταν όνειρο ζωής της κόρης μου να κάνει οικογένεια και να αποκτήσει παιδί. Όταν ανακαλύψαμε όμως το πρόβλημα της κόρης μου, τα παιδιά (η κόρη μου δηλαδή και ο γαμπρός μου) είχαν σκεφτεί να υιοθετήσουν ένα παιδάκι. Ψάχνοντας όμως είδαν πως ήταν πολύ δύσκολο.» τονίζει.

Τότε η ίδια σκέφτηκε να γίνει παρένθετη μητέρα στο παιδί της κόρης της η οποία όμως δεν πείστηκε εύκολα! Φοβόταν ότι μπορεί η κυρία Ευτυχία να πάθει κάτι. Επίσης έπρεπε να συμφωνήσει και ο σύζυγος της κόρης της.

Έτσι αφού το συμφώνησαν κατάφερε από την πρώτη τοποθέτηση του εμβρύου να μείνει έγκυος!

«Μόλις ήμουν έξι μηνών το ανακοίνωσε σε φίλους και συναδέλφους. Η αντίδραση τους ήταν απρόσμενη. Ο διευθυντής μου έκλαιγε σαν μωρό παιδί…»

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top