Αυτός είναι ο Μπεν; Δήλωσε Ρουμάνος! – Δείτε φωτό του από το Τμήμα

Είδε τον εαυτό του στις ειδήσεις και πήγε οικειοθελώς για κατάθεση

Αυτός είναι ο Μπεν; Δήλωσε Ρουμάνος!  – Δείτε φωτό του από το Τμήμα

Οικειοθελώς μετέβη στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων (ΤΑΕ) της Λεμεσού ο νεαρός άνδρας για τον οποίο υπάρχουν ελπίδες ότι ίσως είναι ο Μπεν που είχε εξαφανιστεί από την Κω το 1991.

Ο νεαρός άνδρας, ο οποίος δήλωσε Ρουμάνος, τόνισε ότι είδε έκπληκτος στις ειδήσεις το βίντεο στο οποίο παρουσιάζεται ο ίδιος να παρακολουθεί την εκκλησιαστική λειτουργία του Μεγάλου Σαββάτου και έσπευσε στα γραφεία του ΤΑΕ για να διαπιστώσει τα στοιχεία της υπόθεσης που εξετάζει η Αστυνομία.

Μάλιστα, ο νεαρός άνδρας παρουσιάστηκε φορώντας την ίδια μπλούζ�� με αυτή που φορούσε στο βίντεο και έδειξε την ταυτότητα του που αναγράφει «γεννηθείς το 1992» (άρα είναι 21 ετών ενώ ο Μπεν έίναι 23-24 ετών).

Σύμφωνα με τα όσα επικαλέστηκε ο ίδιος, έφθασε στην Κύπρο από τη Ρουμανία τον Ιανουάριο του 2013 και μένει μαζί με την κοπέλα του και τους συγγενείς της.

Όπως ξεκαθάρισε, δεν έχει ποτέ επισκεφθεί την Ελλάδα, ωστόσο εάν όντως πρόκειται για τον μικρό Μπεν γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι θα ήταν σχεδόν αδύνατο να το θυμάται.

Ο νεαρός Ρουμάνος έδωσε την γραπτή συγκατάθεση του για την διενέργεια εξετάσεων DNA, με βάση την οποία θα δοθεί η κρίσιμη απάντηση για το αν πρόκειται ή όχι για τον μικρό Μπεν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top