Αποκλειστικά στο STAR η μητέρα του Μπεν: «Προσευχόμαστε κάθε λεπτό να βρεθεί»!

«Είμαι αισιόδοξη μετά τις εξελίξεις με τη μικρή Μαρία»

Αποκλειστικά στο STAR η μητέρα του Μπεν: «Προσευχόμαστε κάθε λεπτό να βρεθεί»!

«Σταυρώνουμε τα χέρια μας και προσευχόμαστε κάθε λεπτό ότι σύντομα θα έχουμε καλά νέα» δηλώνει η μητέρα του Μπεν Κέρι Νίνταμ αποκλειστικά στο STAR.

Οι ελπίδες της ξαναζωντάνεψαν μετά τις τελευταίες εξελίξεις και η ίδια εύχεται το προφανές: να βρεθεί το παιδί της και να μπορέσει να το αγκαλιάσει και πάλι.

«Δεν έχω δει ακόμη το βίντεο. Περιμένω να μου το στείλουν για να το δω. Έχω δει μόνο τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν τα ελληνικά μέσα αλλά είναι θολή εικόνα στο πρόσωπο» εξομολογείται η ίδια και δηλώνει αισιόδοξη για το μέλλον: «Δεν μπορώ να ξέρω αν είναι όντως ο γιος μου. Αλλά δηλώνω αισιόδοξη. Επί του παρόντος περιμένω και είμαι σε επαφή με την Αστυνομία στην Αγγλία».

Όπως δηλώνει η μητέρα του Μπεν, εάν προκύψουν «υποσχόμενες εξελίξεις», το επόμενο λεπτό θα είναι «σε αεροπλάνο για την Ελλάδα». Παράλληλα, εξηγεί ότι μετά την υπόθεση με τη μικρή Μαρία νιώθει πιο αισιόδοξη: «Αισθάνομαι πολύ αισιόδοξη γιατί βρέθηκε το μικρό κορίτσι και άνοιξε πάλι η υπόθεση του Μπεν. Νομίζω ότι θα βοηθήσει που περισσότεροι άνθρωποι έχουν πλέον ενημερωθεί γι’ αυτό».

Όπως εξηγεί η ίδια, είχε πληροφορίες και στο παρελθόν για τον Μπεν και μάλιστα ότι είχε βρεθεί στην περιοχή που βρέθηκε και η μικρή Μαρία: «Είχαμε πληροφορείς λίγα χρόνια πριν ότι είχαν δει τον Μπεν το 2009 στη Λάρισα. Αλλά δεν είναι εκεί τώρα. Ελπίζω ότι η αστυνομία θα ανακαλύψει που είναι».

Η Κέρι Νίνταμ δηλώνει στο STAR ότι της είχαν αποκλείσει οι αρχές ότι θα βρισκόταν σε καταυλισμό τσιγγάνων λόγω του ανοιχτόχρωμου δέρματος και των ξανθών μαλλιών: «Μας είχαν πει ακόμη και πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη ότι θα ήταν αδύνατο να κρύψει κανείς σε έναν καταυλισμό τσιγγάνων ένα ξανθό παιδάκι με γαλανά μάτια. Αλλά βρήκαν τη Μαρία εκεί και κανείς δεν την είχε παρατηρήσει για πολλά χρόνια. Οπότε δεν είναι αδύνατο. Και έχει αποδειχθεί ότι κάποιοι τσιγγάνοι κλέβουν παιδιά»

«Ευχαριστώ τις ελληνικές αρχές είναι εκπληκτικοί» καταλήγει η μητέρα του Μπεν…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top