Εξελίξεις στην υπόθεση της Μαρίας: Βρέθηκε η βιολογική της μητέρα;

Κάντε κλικ και δείτε ποια είναι Σάσα Ρούσεβα από την Βουλγαρία

Δεν έχει τέλος το θρίλερ με την μικρή Μαρία που εντοπίστηκε σε καταυλισμό Ρομά στα Φάρσαλα.

Ανεπιβεβαίωτες ακόμα πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκαν τις τελευταίες ώρες στη Βουλγαρία οι βιολογικοί γονείς του ξανθού αγγέλου και αυτήν την ώρα ανακρίνονται από τις αρχές.

maria-bulgaria_2712336c.jpgΕντωμεταξύ, σύμφωνα με το Βήμα η Σάσα Ρούσεβα από την Βουλγαρία, μητέρα τριών παιδιών, πιθανότατα είναι η βιολογική μητέρα της μικρής Μαρίας.

Ήταν 31 ετών όταν στις 31 Ιαν��υαρίου 2009 γέννησε στη Λαμία ένα κοριτσάκι βάρους 3,100 κιλών. Η γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε βρεθεί στην Ελλάδα για περιστασιακές αγροτικές εργασίες στα χωράφια της Φθιώτιδας. Οι ισχυρισμοί του ζεύγους των Ρομά - στο σπίτι των οποίων βρέθηκε η μικρή ξανθομάλλα Μαρία - ότι τους άφησαν το παιδί να το προσέχουν ίσως να έχουν βάση.

Ωστόσο, αν και τα δεδομένα συγκλίνουν σε αυτή την κατεύθυνση, υπάρχουν πολλά γκρίζα σημεία.

Η Ρούσεβα, στη ληξιαρχική πράξη γέννησης δήλωσε άγαμη αλλά οι υπάλληλοι του δήμου, αναφέρει τη δημοσίευμα, εντόπισαν ότι στη μαιευτική κλινική χρησιμοποίησε το όνομα του συζύγου της.

Οι υπάλληλοι σημειώνουν ότι χρειάζεται δικαστική απόφαση για να συμπληρώσουν τη ληξιαρχική πράξη.

Απομένει να διαλευκανθεί αν η φερόμενη ως μητέρα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ή «εξαναγκάστηκε» να το δώσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top