Πάνω από 10.000 κλήσεις για τη Μαρία: Οικογένειες ζητούν ακόμα και να την υιοθετήσουν

Δείτε πως περνάει το ξανθό αγγελούδι στο "Χαμόγελο του παιδιού"

Χιλιάδες κλήσεις δέχεται το «Χαμόγελο του Παιδιού από διάφορες οικογένειες στον κόσμο οι οποίες ενδιαφέρονται για την μικρή Μαρία, ενώ πολλές από αυτές ζητούν ακόμα και αν την υιοθετήσουν!

Όπως ανάφερε η κοινωνική λειτουργός κ. Κακαρούμπα, «μέχρι σήμερα έχουμε λάβει πάνω από 10.000 κλήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο προκειμένου να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους για τη Μαρία, τη διάθεση τους να προσφέρουν οτιδήποτε θα μπορούσε να την ευχαριστήσει ακόμα και το ενδιαφέρον τους να την υιοθετήσουν σε περίπτωση που υπάρχει αυτή η δυνατότητα»

Όσον αφορά στην κατάσταση του ξανθού αγγελουδιού «είναι καλά, εξακολουθεί να δέχεται με ευχαρίστηση την φροντίδα των ανθρώπων μας και παραμένει σε προστατευμένο περιβάλλον.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από σχετικό αίτημα των ελληνικών αρχών, η Interpol εξέδωσε «κίτρινη ειδοποίηση» για το ξανθό αγγελούδι.

H κίτρινη ειδοποίηση για την Μαρία περιλαμβάνει το προφίλ του DNA και μια φωτογραφία του κοριτσιού προς όλες τις χώρες μέλη του οργανισμού με έδρα τη Λιόν της Γαλλίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top