Εξελίξεις στο θρίλερ της νέας "Μαρίας" στη Μυτιλήνη: Τεστ DNA στο 2,5 μηνών αγοράκι

Στα ίχνη κυκλώματος εμπορίας βρεφών βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ

Νέο σοκ στην κοινή γνώμη έχει προκαλέσει η αντίστοιχη υπόθεση της «Μαρίας» στη Μυτιλήνη, με ένα βρέφος 2,5 μηνών!

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, οι Αρχές θα πραγματοποιήσουν τεστ DNA προκειμένου να εξακριβωθεί αν το αγοράκι είναι του ζευγαριού Ρομα που συνελήφθη, ενώ παράλληλα αναζητούν τους βιολογικούς γονείς του ξανθού αγγελουδιού.

Όπως σας γράψαμε από το star.gr, στη Μυτιλήνη, ένα ζευγάρι ΡΟΜΑ (ο άνδρας είναι 21 ετών και η γυναίκα του 19 ετών) μαζί με την μητέρα του άνδρα έπεσαν στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ γιατί επιχείρησαν να δηλώσουν το 2,5 ετών αγοράκι τους στο Ληξιαρχείο, χωρίς να έχουν τα απαραίτητα χαρτιά!

Το χρονικό της σύλληψης

Οι φερόμενοι ως γονείς του βρέφους πήγαν στο Ληξιαρχείο Μυτιλήνης να δηλώσουν το μωράκι χωρίς όμως να έχουν έγγραφα επάνω τους! Εκεί τους ενημέρωσαν ότι χρειάζεται βεβαίωση από το νοσοκομείο όπου γεννήθηκε το αγοράκι, όμως οι ''γονείς'' δεν είχαν τίποτα και αποχώρησαν!

Τότε οι υπάλληλοι του Ληξιαρχείου υποψιασμένοι λόγω του τεράστιου σάλου που έχει γίνει με την υπόθεση της μικρής Μαρίας, τηλεφώνησαν στην αστυνομία και οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ παρακολούθησαν το ζευγάρι, το είδαν που πήγαν στον καταυλισμό και την ώρα που έμπαινε στο σπίτι του, έκαναν έφοδο οι αστυνομικοί όπου εντόπισαν και το αγοράκι!

Στη συνέχεια προσήγαγαν το ζευγάρι και την ''γιαγιά'' του μωρού στο αστυνομικό τμήμα.

Τι υποστήριξαν στους αστυνομικούς

Το ζευγάρι είπε στους αστυνομικούς ότι το μωρό, τους το έδωσε μια ΡΟΜΑ, την οποία γνώρισαν έξω ένα νοσοκομείο της Αθήνας, που είχαν πάει για να κάνει ο 21χρονος μια επέμβαση στο χέρι!

Σύμφωνα με τα όσα είπαν, εκεί, καθώς η 19χρονη ''μητέρα'' περίμενε να τελειώσει την επέμβαση ο άνδρας της, την πλησίασε μια ΡΟΜΑ και την ρώτησε αν θέλει κάποιο παιδί, διότι έχει 5 και δεν μπορεί να τα αναθρέψει!

Η 19χρονη είπε ακόμα στους αστυνομικούς ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά γι’ αυτό και πήρε το αγοράκ

Όπως σας είπαμε, πληροφορίες αναφέρουν ότι το αγοράκι φαίνεται να έχει γεννηθεί στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα» και η αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη κυκλώματος εμπορίας βρεφών!

Σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη για αρπαγή ανηλίκου ��αι θα απολογηθούν την Παρασκευή στον ανακριτή.



Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top