Προσέξτε: Από Τρίτη ξεκινά πάλι να κόβει κλήσεις ο δήμος Αθηναίων

Όχι μόνο για παρκάρισμα αλλά και για άλλες παραβάσεις του ΚΟΚ

Προσέξτε: Από Τρίτη ξεκινά πάλι να κόβει κλήσεις ο δήμος Αθηναίων

Το νου σας για του πού σταθμεύετε τα αμάξια σας και όχι μόνο να έχετε από την Τρίτη 29 Οκτωβρίου καθώς επανέρχεται η λειτουργία ελεγχόμενης στάθμευσης…!

Είναι κοινό μυστικό πως τους τελευταίους μήνες, μετά τη διάλυση της δημοτικής αστυνομίας, οι πολίτες πάρκαραν τα οχήματά τους όπου να ΄ναι. Όμως από Τρίτη αυτά που ξέρατε ξεχάστε τα!

Η λειτουργία της ελεγχόμενης στάθμευσης επανέρχεται στο δήμο Αθηναίων και θα λειτουργεί ως τμήμα στη νεοσυσταθείσα Διεύθυνση Ελέγχου Κοινοχρήστου Χώρου.

Η ελεγχόμενη στάθμευση θα λειτουργεί με υπαλλήλους, οι οποίοι δεν θα φορούν πλέον στολή. Για την επανέναρξη της λειτουργίας του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης, έχει ήδη ξεκινήσει, μέσω σημειωμάτων, η ενημέρωση των οδηγών, τα αυτοκίνητα των οποίων είναι σταθμευμένα παράνομα στις ειδικά διαγραμμισμένες περιοχές.

Οι υπάλληλοι του δήμου Αθηναίων θα φέρουν ειδική ταυτότητα σε ευκρινές σημείο.

Το σημαντικό όμως είναι ότι οι εν λόγω υπάλληλοι, εκτός από το να «τσεκάρουν» την ελεγχόμενη στάθμευση θα μπορούν να κόβουν και κλήσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, σε συναρμοδιότητα με την Ελληνική Αστυνομία!!!

Περάσατε με κόκκινο; Φοράτε ζώνη, Έχετε δίπλωμα, ασφάλεια, μιλάτε στο κινητό ενώ οδηγείτε;;; Θα παίρνετε κλήση όχι μόνο από την τροχαία αλλά και από τους υπαλλήλους του δήμου Αθηναίων…
Ορθάνοιχτα θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας λοιπόν πλέον!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top