Νέα στ��ιχεία: Η "χρυσή προίκα" πίσω από την "αρπαγή" της μικρής Μαρίας

Διαβάστε τις εκτιμήσεις των αρχών-Στα ίχνη του Βούλγαρου "Μιχάλη" η ΕΛ.ΑΣ

Νέα στοιχεία: Η "χρυσή προίκα" πίσω από την "αρπαγή" της μικρής Μαρίας

Συνεχίζει μεθοδικά τις έρευνες προς όλες τις πιθανές κατευθύνσεις η Ελληνική Αστυνομία για την ταυτότητα της Μικρής Μαρίας.

Ο εντοπισμός του «Μιχάλη», του βούλγαρου που κατά τους ισχυρισμούς του 39χρονου Ρομά Σαλή ήταν ο σύνδεσμος με τη βιολογική μητέρα του ξανθού κοριτσιού, αποτελεί πλέον προτεραιότητα για την αστυνομική έρευνα.

Η εκτίμηση των αρχών είναι ότι το ξανθό αγγελούδι βρέθηκε να ζει με το ζευγάρι τσιγγάνων με τη συναίνεση των γονιών του, ή έστω της μητέρας του. Πιστεύουν μάλιστα ότι οι δύο Ρομά, που έχουν ήδη προφυλακιστεί , είναι πιθανόν να είχαν δώσει στη μητέρα του παιδιού περισσότερα από 80 ευρώ, όπως ισχυρίστηκε στην Αστυνομία ο Σαλής.

Την ίδια ώρα στα ερωτήματα γιατί ένα ζευγάρι Ρομά να δώσει χρήματα για ένα παιδί, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί παρατηρούσαν ότι επρόκειτο για ένα κοριτσάκι το οποίο σε λίγα χρόνια, μέχρι δηλαδή να γίνει 12-13 ετών, θα παντρευόταν.

Κατά τα έθιμα των Ρομά, ο πατέρας της νύφης παίρνει προίκα από την οικογένεια του γαμπρού και αυτή μπορεί να είναι ακόμη κι ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Άρα, η ανατροφή ενός όμορφου κοριτσιού που μέχρι το γάμο του εξασφαλίζει πολυτεχνικά επιδόματα, με τον γάμο του δίνει στους γονείς ακόμα περισσότερα.


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top