Η τραγική ιστορία της 11χρονης Μαργαρίτας που ζητιάνευε και βρέθηκε νεκρή στα αζήτητα!

Θα συγκινηθείτε από τον άδικο χαμό της μικρής

Η τραγική ιστορία της 11χρονης Μαργαρίτας που ζητιάνευε και βρέθηκε νεκρή στα αζήτητα!

Συγκλονίζει η ιστορία της 11χρονης Μαργαρίτας της κοπέλας που ζητιάνευε στην οδό Λαγκαδά της Θεσσαλονίκης και βρέθηκε νεκρή στα αζήτητα χωρίς κανείς να την αναζητήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πρόκειται για ένα γελαστό κοριτσάκι που όμως από βρέφος γνώρισε το άσχημο πρόσωπο της ζωής. Ο πατέρας της δεν την αναγνώρισε ποτέ ενώ η μάνα της την εγκατέλειψε στον παππού της. Μεγάλωσε λοιπόν με τον παππού της και την σύντροφό του οι οποίοι όμως την έστειλαν από την Βουλγαρία στην Ελλάδα για να ζητιανεύει.

Η μικρή έμενε σε ένα διαμέρισμα στο Βαρδάρη μαζί με άλλα 15 άτομα τα οποία θεωρούσε οικογένειά της…

Όμως τον περασμένο Φεβρουάριο, σε ένα διάλλειμα από τη δουλειά της βγήκε στο δρόμο να παίξει με ένα παλιό ποδήλατο που βρήκε στα σκουπίδια.

Η χαρά της ήταν μεγάλη και δεν πρόσεξε το λεωφορείο που τη χτύπησε με αποτέλεσμα να χάσει πρόωρα τη ζωή της.
Για μέρες η σωρός της παρέμενε στα αζήτητα στο νεκροτομείο...

Μετά από αρκετές μέρες εμφανίστηκε στο νοσοκομείο μια γυναίκα η οποία δήλωσε πως είναι η γιαγιά της προκειμένου να παραλάβει τη σωρό του παιδιού. Δεν ήταν η βιολογική γιαγιά αλλά η μοναδική γυναίκα που το μεγάλωσε, σύντροφος του παππού της.

Στο μεταξύ οι έρευνες των αρχών έδειξαν πως το πραγματικό όνομα της μικρής δεν ήταν Στεφκα όπως την φώναζαν στην Ελλάδα αλλά Μαργαρίτα. Μάλιστα το διαβατήριό της ήταν πλαστό. Το είχε εξασφαλίσει ο παππούς της στη Βουλγαρία αγοράζοντας το όνομα Στέφκα από άλλη οικογένεια για την νοικιάσει ίσως σε κάποιο από τα κυκλώματα που εισάγουν επαίτες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top