Αυτή είναι η γυναίκα που κέρδισε σε διαγωνισμό στο facebook και θα συναντήσει τον Πούτιν!

Ζει στην Αλεξανδρούπολη-Είναι πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ρωσικό Σπίτι»

​Αυτή είναι η γυναίκα που ζει στην Αλεξανδρούπολη και θα συναντήσει από κοντά , μέσα στην επόμενη χρονιά τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν.

images_watchit_gr.jpg
Η Ιουλία Γαβρίλοβα κέρδισε την … πρωτιά στο Facebook! Συμμετείχε στον διεθνή διαγωνισμό με ευχές στον προσωπικό λογαριασμό facebook του προέδρου Πούτιν για τα γενέθλιά του, στις 7 Οκτωβρίου, με αποτέλεσμα η κάρτα από το Ρώσικο Σπίτι να λάβει τις περισσότερες ψήφους αποδοχής (6.179 like), ανεβάζοντας την Ελλάδα στην πρώτη θέση σε όλο τον κόσμο.

Η Γαβρίλοβα η οποία είναι πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ρώσικο Σπίτι», που εδρεύει στην Αλεξανδρούπολη, είπε ότι ο σημαντικός αριθμός θετικών ψήφων αποδοχής από όλο τον κόσμο στην κάρτα της, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο ότι οι ευχές προέρχονταν από την Ελλάδα.

461017-502_400x300.jpg
Ακόμα υποστήριξε ότι το γεγονός ότι η κάρτα προερχόταν από την Αλεξανδρούπολη, επίσης, πρέπει να έχει παίξει σημαντικό ρόλο, διότι τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια πολύ μεγάλη προσέγγιση της περιοχής με την περιφέρεια της Αγίας Πετρούπολης και ειδικότερα την πόλη Σοσνόβυ Μπορ, με την οποία η Αλεξανδρούπολη έχει αδελφοποιηθεί το 2010.

Μάλιστα κατά τους εορτασμούς της 28ης Οκτωβρίου, όπου θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις, «Ρωσικές Ημέρες», στην Αλεξανδρούπολη θα αφιχθεί επίσημη αντιπροσωπεία από την περιφέρεια της Αγίας Πετρούπολης με τον ίδιο τον δήμαρχο του Σοσνόβυ Μπορ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top